fbpx

Geo si Tibe

  • Nunta
  • Costinesti
  • 05 Sep 2015

Georgiana si Tibe, 5 septembrie 2015, Costinesti

Se zice ca o singura femeie va iubi neconditionat toata viata un singur barbat si un singur barbat va iubi neconditionat o femeie… toata viata! Insa refuz sa cred asta si sunt fericita, poate prea naiva, insa pe deplin multumita cu ceea ce gandesc. Da, tatal si mama isi vor iubi neconditionat copiii toata viata! Si daca vor face asta cu rabdare si intelepciune, acesti copii, baietei si fetite, vor deveni adulti responsabili si isi vor iubi, la randul lor neconditionat, copiii. Dar copiii se nasc din dragoste si cum sa nu iubesti neconditionat pe cel pe care ti l-ai ales sa iti petreci restul vietii?! Acea femeie si acel barbat se vor iubi neconditionat, isi vor oferi sprijin in toate modalitatile posibile, se vor lupta impreuna pentru acelasi scop, vor rade si se vor bucura impreuna de reusita, isi vor alina unul altuia esecurile sau suferintele inevitabile si pe zi ce trece dragostea lor va prinde radacini pe care cu greu vantul le va putea scoate din pamant.

Geo si Tibe fac parte din povestea aceasta a mea, din lumea aceasta de basm unde inca mai exista oameni sinceri si fericiti, unde lumea are intentii bune si doreste sa traiasca in pace si liniste.

Geo si Tibe se iubesc neconditionat! Da, fac compromisuri din dragoste, realizeaza lucruri care nu le sunt deseori pe plac, insa sunt pe placul celuilalt, dar o fac din daruire si din placerea de a oferi bucurie pura si nu asteapta nimic in schimb. Asa s-au dezvoltat frumos si asa au primit educatie de la ai lor parinti. Ofera cat de mult poti fara sa astepti nimic in schimb pentru ca astfel rasplata va fi mult mai mare!

Imi place sa cred ca oameni ca ei intalnim mereu, trebuie doar sa privim cu sufletul, iara nu cu mintea… deseori, aceasta din urma ne inseala asteptarile!

Imi place sa vad partea frumoasa din fiecare in parte si imi place sa ma adresez ei. Imi place sa cred ca Geo si Tibe au multe parti frumoase, doar pe acestea le-am intalnit eu si sunt sigura ca nu ascund nimic. Ca ochii mari si patrunzatori ai Georgianei nu ascund decat multa bunatate si respect pentru viata, ca zambetul nastrusnic al lui Tibe nu vine decat dintr-o bucurie pura si sincera cu care iubeste viata frumoasa si sanatoasa. Ca ei impreuna aduc multa veselie in cercul de prieteni si ca in imensa lor familie – si nu ma refer doar la rudele de sange, ci toti ai lor – domneste voia buna, respectul, devotamentul, intelepciunea si dragostea.

Imi place sa cred ca in fotografiile mele sunt pastrati doar oamenii frumosi trup si suflet. Uitandu-te la ei, nu poti zari decat o fotografie minunatata cu o poveste deosebita!

Georgiana si Tibe, eu privesc acum multe fotografii minunate si asta datorita voua! Va multumesc, eu si echipa mea pentru onoarea de va fi intalnit.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp