fbpx

Georgiana si Alexandru

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 30 Jul 2011

“Ne-am cunoscut in liceu, eram tineri, traiam din plin fiecare clipa si ni se parea ca viata nu va putea fi mai frumoasa decat atunci, ca dragostea noastra nu va putea fi mai intensa si plina decat atunci si o traiam cu cea mai mare pasiune, stiind ca va veni vremea ca fiecare sa mearga pe drumul lui, fiecare la alta facultate, fiecare in alt colt. Dar dupa 7 ani si jumatate, suntem tot impreuna, traim aceeasi dragoste, mai matura, mai frumoasa, mai responsabila si pe zi ce trece ne descoperim mai mult, pastrand mereu vie pasiunea noastra, pastrand si reimprospatand mereu amintirea frumosilor ani de liceu! Asa a fost sa fie pentru ca asa ne-am dorit si pentru ca noi credem in suflete pereche!”

Scurt, dar suficient sa ii cunoasteti pe Georgiana si Alexandru, frumosi, foarte tineri si inca fooooarte indragostiti. Ca si in ziua cununiei civile, si in ziua nuntii m-am simtit minunat alaturi de acesti miri, cu fiecare fotografie pe care o faceam mi se pareau mai frumosi, mai indragostiti si nu imi doream sa las aparatul din mana. Ca de fiecare data (probabil avem o karma aparte :D) alaturi de cameramanul Marius buclucurile nu ne-au ocolit. Pentru ca mi s-a parut ca GPS-ul nu este mai destept decat noi am facut noi o ruta mai scurta si ne-am ratacit prin Bucuresti pret de 30 min iar in amalgamul de masini de nunta regulile de circulatie mai putin conteaza – probabil de la emotii- si un viitor doctor plastician ne-a taiat calea, probabil vroia sa fim primii pacienti ai lui ;).

In ziua de 30 iulie a plouat destul de tare, dar in momentul cand Georgiana si-a imbracat rochia de mireasa s-a inseninat, dovada faptului ca Dumnezeu ne iubeste si dorea ca mireasa sa radieze de fericire in cel mai frumos  moment al inceputului vietii de cuplu.

Prieteni multi au fost alaturi de acesti tineri, petrecere petrecareata si muuuulta floarea-soarelui- simbol al vietii, al zambetului si al luminii- asa cum le doresc si eu sa le fie de acum incolo viata in doi!

Ca si fotograf de nunta participant la aceasta nunta, mi-ati facut onoarea de a aduce o amintire placuta in albumul vietii voastre, iar ca si participant la petrecere va multumesc pentru participarea la o nunta frumoasa si foarte bine organizata de staff-ul de la 5 Star Events.

Casa de piatra!

Cu drag, Daniel si Marius!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp