fbpx

Gratzi si Gali

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 31 May 2014

Gratzi si Gali, 31 mai 2014, Bucuresti

Woooaw!!! Acesta este primul cuvant care ne vine in minte acum, uitandu-ne pe fotografiile de la nunta voastra. Woooaw-ul este in primul rand acordat voua, Gratzi si Gali, ati fost miri aparte, cu o atitudine aparte, cu o costumatie aparte si cu o petrecere aparte fata de cele traditionale. Indragim fiecare cuplu in parte, fiecare eveniment la care participam, ne aducem aminte cu placere de multi dintre invitatii fotografiati la muulte eveniment si avem cateva la activ :). Dar ziua de 31 mai 2014 nu o vom uita prea curand, nu prea reusim pentru ca si acum simtim in timpane muzica celor de la The Mob, va vedem parca ca si cum s-ar fi intmplat ieri cum ati incins ringul acela de dans de parca erati cuprinsi de toate frigurile :))) si toti ai vostri, nu numai voi. Initial ne-am gandit ca a fost ceva in sampania de la intrare in local, dar apoi ne-am convins ca asa sunteti voi, % efervescenti si iubitori de viata trasnita. Ce sa zicem, nu ne-am plictisit nici o clipa. Oricat ne-am fi chinuit, alaturi de ” Cosmin” si the team… nu am resuit.

Oamenilor, voi doi, Gratzi si Gali, pe langa nunta frumoasa pe care ati avut-o, pe langa oamenii frumosi care au participat alaturi de voi, pe langa toate momentele emotionante la care am fost onorati sa fim prezenti, vrem sa va multumim pentru ca va iubiti. Vrem sa va multumim pentru ca ne-ati dat ocazia, asa cum avem norocul in fiecare weeke-end, sa retraim emotiile unei zi deosebite, sa simtim alaturi de voi dragostea si legatura care se consolideaza, chiar daca poate suna a cliseu, in timpul ceremoniei religioase.

Ati reusit sa adunati la nunta voastra oameni cu adevarat dragi voua, ati reusit sa faceti din aceasta zi o sarbatoare memorabila, ati reusit simplu si fara prea mare stres, in aparenta :D, pentru ca voi doi sunteti deschisi si aveti multi prieteni de calitate :).

Multumim echipei UNIKT media pentru colaborarea frumoasa, multumim asistentului video pentru atitudinea cu care ne-a inseninat ziua ploioasa, multumim la Domnu’ Marius pt ca ne-a suportat atatea ore. Este o experienta pe care am repeta-o cu placere.

Gratzi si Gali, casa de piatra, camin fericit si viata implinita!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp