fbpx

Ina si Andrei

  • Nunta
  • Conacul Serghiescu
  • 10 Jun 2023

Cred ca cea mai mare realizare a vieții noastre este sa fim impacati cu noi înșine, cu gândurile si trăirile noastre, cu ceea ce suntem fără umbrele colorate care sa ne ascundă, sa ne minta frumos, fără compromisuri alambicate care sa ne transforme in ceva pe placul ei, al lumii! Sa fim așa cum ne dorim, sa zâmbim cu gălăgie si cu patos, sa dam frâu liber pasiunii noastre, sa trăim complet, ca omagiu adus vietii pentru ca este darul suprem!

Ina si Andrei au deschis încet pleoapele in dimineața de 10 iunie 2023 si au zis “Hai sa bem o bere, ne așteaptă o zi lunga si vrem sa facem the Best of it, așa cum suntem noi!”
Si au băut o bere, si au făcut o baie, si apoi s-au îmbrăcat cu niște haine lejere – ar fi vrut in costum de baie, dar erau prea mulți țânțari , si apoi s-au pornit in dans de mâna spre o viata pavata cu lămâi – perfect armonizate: suficientă aroma, suficientă culoare, suficientă amareala, suficientă aciditate – pentru ca ei doi sa completeze cu destul de multă iubire si aventura!
Si totul s-a echilibrat intr-o atmosfera woaw, cum rar întâlnești la nuntile noastre tradiționale românești! Fără nici un pic de “asa trebuie”, “asa se face”, “asa zice lumea”!
Ina si Andrei sunt suficienți lor si unul altuia, nu vor si nu trebuie sa demonstreze nimic nimănui, sunt din generația asta noua, dar buna, implicată si isteață, mult peste majoritatea, sunt viata si iubire, sunt extravaganta si buna-creștere, sunt un mix frumos si molipsitor!
Mirilor, ne- am distrat tare! Sunteți tari!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp