fbpx

Irina si Alex

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 27 Sep 2014

Irina si Alex, 27 septembrie 2014, Bucuresti

Adevarata fericire o gasesti atunci cand daruiesti! Adevaratele bucurii in viata se intampla numai impartind cu cineva momentele de care te bucuri. Iar iubirea se poate intampla numai in doi.

Irina si Alex fac parte din ciclul vietii si intaresc trupele celor care cred in taina casatoriei, in formarea unui camin, in impartasirea momentelor importante alaturi de familie si de cei dragi.

Sunt doi tineri, foarte tineri :D, care emana atata voie buna incat nu ai cum sa nu te molipsesti de la ei si toata ziua sa fi numai un zambet. Sunt optimisti, sunt responsabili, au inima curata si sufletul tanar, se simt si ii cred capabili sa depaseasca orice obstacol ce le-ar putea umbri calatoria in doi. Sunt sustinuti  de familiile lor si de nasi. Si ce familie fericita si traznita de nasi!!!

Ca de fiecare data incercam sa scoatem ce este mai bun din noi, din ei, din tot ce ne inconjoara, sa infrumusetam orice spatiu lipsit de culoare. Si prin atitudine degajata, prin comunicare si cat mai multa daruire toata ziua ni se pare floare la ureche. Alex si Irina s-au simtit cei mai importanti in ziua nuntii lor, noi i-am fotografiat si invitatii s-au distrat. Si aste este tot ce conteaza.

De fiecare data cand avem ocazia sa fotografiem un cuplu destul de tanar, ne incarcam cu energie pozitiva multe zile bune. Pentru ca in sufletul lor inca vibreaza inocenta copilariei, expresiile lor sunt cat se poate de naturale, grijile si responsabilitatile vietii inca nu le-au atins corzile sensibile si se simt la fel de linistiti precum o dimineata calda si placuta de mai.

Alex si Irina, va doresc din suflet sa va pastrati puritatea, naturaletea si voiosia. Si cred ca nu va fi foarte greu avandu-i alaturi pe nasii vostri, un exemplu bun de viata de familie fericita! Va doresc sa va indepliniti visele si sa nu faceti compromisuri care sa le injumatateasca, sa va bucurati de orice mica realizare si sa aveti puterea sa alungati grijile acolo unde le este locul- afara din viata voastra.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp