fbpx

Isabelle si Bogdan

  • Nunta
  • Targoviste
  • 03 May 2014

Este un destin care ne leaga de jumatatea noastra, este scris undeva, in stele ca intr-o dimineata obisnuita sa te trezesti si sa descoperi ca lumea este mai frumoasa, soarele straluceste mai frumos, oamenii sunt mai frumosi, totul este minunat pentru ca l-ai intalnit pe el, pentru ca ai cunoscut-o pe ea! Si de atunci totul ti se va parea simplu si natural, uneori poate vei avea impresia ca este un vis, ca este prea bine sa fie atat de real, ca poate nu vei fi in stare sa faci fata sentimentelor necunoscute. Dar abia atunci viata ta va capata un sens pentru ca alaturi de el, alaturi de ea lumea nu va mai fi atat de mare si de neatins.

Si asa incepe sa scrie inca o poveste de dragoste in marea carte a lui Cupidon.

Iar noi suntem datori sa pastram acest inceput idilic al povestii in imagini frumoase asa cum sunt Isabelle si Bogdan.

Ca de fiecare data cand avem un eveniment in oraselul nostru micut, ne chinuim mintea si sufletul de cu seara dinainte evenimentului sa gasim o noua locatie pentru cateva fotografii inedite, ceva sa fie diferit de orice nunta. Dar apoi realizam ca ne stresam prea mult… mirii nostri sunt atat de naturali si de frumosi si de diferiti prin atitudine, personalitate, degajare, tinuta incat fotografiile ies frumoase pentru ca ei sunt protagonistii. Si printr-o minune, cadrele ies altfel, locatiile parca se descopera atunci, in mijlocul actiunii si ziua decurge normal, dar cu atitudine :D!

Si daca tot vorbim de atitudine si de ceea ce face diferenta la o nunta, aici Bogdan a fost la inaltime, si-a interpretat rolul foarte bine, prea bine :). Cum e datina la romani, se fura mireasa si se cere o rascumparare de la mire sau de la nas. Si cum mirele lucreaza in domeniul bancar si cum mirele este plin de energie si de haz si cum prietenii mirelui, muuulti la numar, au un simt al distractiei innascut, s-au gandit sa ceara o recompensa mai desoebita pentru Isabelle. O declaratie neobisnuita, cu un text neobisnuit, cu niste mesaje codificate pe care, suntem convinsi ca numai Isabelle le-a deslusit talcul. Eleganta, atitudine, pricepere si mult curaj! Like pentru Bogdan!!!!!

Neobisnuit sa vorbim in primul rand despre mire, insa daca ne apucam sa discutam despre Isabelle nu ne mai opream. Asa ca am lasat ce este mai bun la sfarsit, ca doar a fost ziua miresei. O mireasa curajoasa si foarte increzatoare in fortele proprii, o adevarata doamna. Rafinata si eleganta, cu o frumusete ce, cu siguranta, atrage multe priviri, Isabelle s-a hotarat sa fie propriul make-up artist pentru ziua ei speciala. Relaxata si calma, constienta ca ea singura isi cunoaste cel mai bine trupul si stie cum sa-si puna in valoare frumusetea, cu mana pe pensula si pe ruj si-a creat propriul machiaj de mireasa. Si fie vorba, la frumusetea naturala care o caracterizeaza nu ii mai trebuia decat poate o stralucire usoara sa mascheze micile urmele de oboseala cauzate de pregatiri.

 A fost o nunta plina, mare, frumoasa, care nu ne-a lasat sa ne „plictisim” nici o secunda. Am fost pe terenul nostru de joaca, in biserica noastra favorita, in spatiul in care ne putem desfasura, uneori nu chiar atat de pasnic cat si-ar dori preotii :D, dar rezultatul merita orice risc.

Isabelle, Bogdan, nasi si parinti, invitati si prieteni, multa lume cunoscuta, ne-am simtit bine alaturi de voi, o experienta pe care am trait-o din plin. Prima nunta din acest sezon care, speram noi, sa fi dat startul nuntilor urmatoare cel putin la fel de pline ca a voastra.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava va ureaza casa de piatra cu incalzire in pardoseala :D!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp