fbpx

Iulia si Alex

  • Ultimele postari
  • By The Lake
  • 14 Aug 2021

Nu ii cunosc pe Iulia și Alex, nu as avea de unde in lumea asta mare in care eu sunt atât de mic! Nu le știu familia și prietenii nici atât, nu știu nimic despre ei, despre ce fel de mâncare prefera sau care este destinația de călătorie specială! Nu știu, de altfel, nici de ce m-au ales pe mine fără ca măcar sa ma “cunoască”, sa știe dacă le voi putea suprinde cele mai frumoase clipe din ziua lor de nunta, dacă voi fi pe placul lor și așa mai departe!

Ce știu doar, de care sunt convins 100%, este ca ne-am potrivit intr-un mare fel, dacă nu credeam in “chimie”, acum cred suta la suta! Pai nunta lor a fost ca și cum as fi fost la propria mea nunta (bine, in varianta in care in 2021 aveam 25 de ani, dar cu maturitatea unuia de 9 ani)! A fost woauu, a fost așa cum doi tineri extravaganți, însă foarte educați și chibzuiți in același timp, pot trai viața asta in toate modurile frumoase in care se pot conecta unii cu alții! De când ne-am salutat și am schimbat privirile, m-am cunoscut cu Iulia și Alex atât de bine precum as fi făcut-o și cu mulți ani înainte! Vibe-ul lor relaxat, personalitatea plăcută mie și tare zăpăciți, Iulia și Alex fac parte din categoria mirilor “NON-clasici” sa zic așa!

Din toată nunta lor am reținut așa: Dixie – nu știu ce înseamnă sau dacă mi-au povestit, dream catcher – foarte potrivit pentru ziua lor, atunci toate visele li s-au îndeplinit și altele vor urma la rând și o busola, acest simbol îl găsesc perfect pentru toate căsniciile. Toate cuplurile fie la început de drum, fie deja pe drum, au nevoie întotdeauna sa știe pe drum vor merge. Iar eu le spun întotdeauna ca nordul sau sudul lor reprezintă persoana alături de care se vor așterne la drum, brat la brat! Iulia si Alex își vor fi busola unul altuia si vor trece mergând, in zbor sau pe apa prin multe locuri încărcate cu soare, cu ploaie, cu licurici sau curcubee! Și vor păstra in amintire doar ceea ce ii vor împlini pe ei! Așa cum si eu păstrez in amintiri doar cele mai frumoase momente! Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp