fbpx

Iulia si Alex

  • Nunta
  • Targu-Jiu
  • 16 May 2015

Iulia si Alex la nunta lor, 16 mai 2016, Targu-Jiu

„La multi ani, iubita mea! upss: La multi ani, sotia mea!” o dedicatie speciala pentru Iulia de la iubitul ei, pardon, sotul ei. Sau am putea sa spunem corect pentru „iubita mea sotie” de la „iubitul tau sot”.

Ideea e ca Iulia si Alex se completeaza atat de bine, s eiubesc, se respecta si sunt facuti atat de bine unul pentru altul, incat statutul de sotie sau sot este doar o denumire „tehnica” care vine o data cu ceremonia traditionala. Ei vor fi mereu unul pentru altul, iubita si iubitul. pentru ca totul este facut din dragoste.

Stau si ma gandesc intotdeauna ce imi place la fiecare nunta, ce o face desoebita de celelalte, care este specificul ei. Si …pe bune…fiecare evniment are ceva special, din sutele pe care le-am fotografiat gasesc ceva special la fiecare. La Iulia si Alex m-au incantat culorile, m-a incantat atmosfera, m-a incantat veselia, prospetimea si vibranta tuturor. M-au incantat cadrele pe care le-am gandit senin si simplu si pe care le ador. Totul pentru ca Iulia si Alex au avut incredere in ei si au dorit ca ziua lor sa fie unica. Pentru mine a fost.

Am reintalnit clienti vechi si mi-am facut noi cunostinte. M-am simtit extraordinar printre ei.

Iulia, Alex va doresc sa va bucurati de vibranta vietii, sa fiti senini si intelepti, sa fiti capabili sa captati acordurile fine ale celor mai frumoase momente.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp