fbpx

Iza si Ionut

  • Nunta
  • Targoviste
  • 23 Jun 2018

Toate nunțile sunt la fel, par la fel, toate rochiile de mireasă sunt albe, cu nuanțe diferite, toate sălile de nuntă sunt la fel, toată ziua de nuntă are doar 24 ore! Și-apoi care mai este extraordinarul de la fiecare eveniment?! Cum oare nu intrăm și noi fotografii de evenimente într-un colaps al muncii noastre, că până la urmă jucăm aceeași horă weekend de weekend!

Hmmm,  da! Numai că, să vedeți că omul sfințește locul și haina nu il face pe om, ci omul o face pe ea. 

Nu nunta face ziua miresei, ci mireasa face ziua nunții,  mirele, nuntașii,  muzicanți și da, chiar echipa foto-video. Pentru că nu este despre ceea ce ne înconjoară,  este despre ceea ce dorim noi să privim,  cu ce ochi și cu ce plăcere!

Și asta doar așa,  să vă repetăm că orice muncă de e facuta cu plăcere,  va fi întotdeauna făină!

La Iza și la Ionuț chiar de am fi mers cu ei în cea mai întunecată grotă, urâtă, odioasă,  rece…ei doi ar fi făcut din spațiul acela o nebunie curată și ar fi fost cea mai făină grotă!

Pentru cine nu ii cunoaște și are răbdarea să citească aici câteva despre ei și apoi să vadă minunatele imagini cu ei, aflați voi că Izabela și Ionuț sunt oamenii aceia model de urmat ca poftă și plăcere de viață,  aceia care nu se iau prea în serios pentru că nu ar avea sens,  aceia care sunt spiritul oricărei petreceri și care fac din orice piatră seacă să iasă un pahar de vin bun !

Ea solistă,  cu tot sufletul și cu toată vocea, o super solistă.  El ofițer de poliție! Cam zăpăcită combinația,  dar v-am spus că nu sunt zdraveni,  nici separați, nici impreuna!

Au avut nunta in Târgoviște și prin împrejurimi. Apoi, niciodată nu mi s-a părut orașul meu atât de vesel și de colorat ca atunci.  Vibe-ul lor, al domnișoarelor și cavalerilor de onoare a răsunat peste tot, umplând de veselie, culoare si vibranță orice colțisor lipsit de orice formă și nuanță. 

Iza este femeia care știe cum să-și dea frâu emoțiilor în cel mai sensibil și adevărat mod, natural, vesel, domol, activ.  În toate formele posibile. Ionuț este de film, de benzi comice!

După nebunia de zi, a urmat nebunia de noapte. Prea scurtă noaptea aceea și petrecerea pentru noi și pentru toți. 

Ca și cum am fi pus o pastilă efervescentă intr-un pahar cu apă minerală,  toată combinația asta ar putea fi asemuită cu petrecerea lor. 

Destul cu vorbele,  mai mult cu faptele!

Iza și Ionuț,  vă dorim ca spiritul vostru liber să răsune în toate locurile unde veți merge!

Cu drag,  echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp