fbpx

Katy si Seby

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 10 Oct 2015

O nunta altfel, doi protagonisti mai altfel, amintiri speciale!

Sa spunem mai intai asa, Sebi s-a casatorit!!! Da, a facut acest mare pas din viata lui, a trecut puntea in lumea barbatilor insurati si responsabili. Iar domnisoarei care i-a stat alaturi la biserica, nu cred ca i-a trebuit un efort prea mare. Este senina si atractiva, blanda si delicata, hotarata si curajoasa. Exact asa cum ar trebui sa fie o femeie adevarata ;)!

Intreaga zi a fost de pomina! A fost o nunta mai putin conventionala, cu participanti mai extravaganti. Katy si Sebi au un „dans de scena” deosebit. Traiesc si se bucura de moment, se distreaza ca si cum ar fi vesnic copii, privesc evenimentul si clipa care este unica. Deci, da, am putea sa-i etichetam ca extravaganti in tumultul vietii normale pe care toti restul o vad obisnuita :)! Sunt norocosi sau doar au ales sa fie asa. Oricum ar fi, sunt minunati.

Sebi debordeaza de energie iar ochii ii sclipesc incontinuu la urmatoarea runda de fun. Katy este o imbinare placuta intre romantism, rafinament si eleganta, conturate de o sclipire agera a ochilor ce planuiesc totul in detaliu si doresc un final pe masura planurilor. Este intruchiparea feminitatii din zilele noastre!

Alaturi de ziua lor importanta, natura i-a inconjurat cu nuante puternice de toamna, culori ce contrastau si echilibrau atmosfera, peisaj de care noi am profitat in fotografiile noastre. Asa cum, in noaptea petrecerii intreaga sala a debordat de culoare, trimisa din reflectoare, trimisa din tinuta invitatilor, insa, cel mai important, culoarea captivanta care picteaza un inceput de viata complex, sentimentele lui Seby si ale lui Katy impartasite!

Ne-am distrat tare mult, noi, ei, invitatii. Am ras cu lacrimi in unele momente – memorabile de altfel- ! Am facut fotografii, am fost alaturi de alti oameni frumosi, ne-am facut datoria!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp