fbpx

Kiki si Hamude

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 07 Jun 2014

Kiki si Hamude, 7 iunie 2014, Howard Johnson, Bucuresti

Avem o poveste de fiecare data, din tolba plina de amintiri de la fiecare cuplu intalnit. Si nu avem cum sa uitam, in primul rand, naveta facuta intre Targoviste si Bucuresti , pentru ca echipa noastra nu reusea sa se hotarasca cine sa va fie alaturi :).

Cu voi, Kiki si Hamude, povestea este altfel decat cele romantice si dulci si pufoase cu care ne-am obisnuit. Cu voi totul este natural si nici mai mult, nici mai putin decat asa cum ar trebui sa fie. Pe langa faptul ca ati avut o nunta atipic romaneasca, ati avut si o petrecere pe cinste, atipic de distractiva. Muzicantii au fost speciali iar dansatorii s-au intrecut care mai de care.

Aparent, amandoi asa de seriosi si atenti la detalii, atat de atenti incat uneori am pierdut timp pretios la fotografii (dar ne vom lua revansa la ttd) am descoperit ulterior in voi, de fapt, oameni rationali si ancorati tare bine in realitate. Pentru voi timpul este pretios si il risipiti nici mai mult, nici mai putin decat perfect. De aceea am realizat ca ziua de 7 iunie este o data importanta in primul rand pentru familia si prietenii vostri. Asa ati dorit sa o petreceti, mai mult pentru ei decat pentru voi. Nu stiu de cat timp sunteti impreuna, dar banuiesc ca de suficient timp incat sa ajungeti sa va cunoasteti in stadiul acesta, atat de bine si de matur. De aceea si ziua nuntii a fost doar o formalitate in rochie de mireasa si costum de ginere, o buna scuza de a aduna laolalta familie, prieteni, colegi, profesori si de a-i invita pe toti sa se dezlantuie pe ringul de dans, spre incantarea obiectivelor noastre :)).

Stiu ca veti avea o casnicie implinita, pentru ca sunteti oameni cu prncipii de viata sanatoasa, va dedicati si munciti din plin pentru tot ceea ce realizati si nu va este teama sa mergeti mai departe intr-o lume mai putin prietenoasa, uneori.

Ma bucur ca v-am fost alaturi, ma bucur ca ne-ati aratat in cate alte moduri se poate impleti dragostea cu prietenia, respectul cu devotamentul.

Multmim echipei video cu care ne-am inteles de minune, focalizandu-ne pe ce era mai important in ziua aceea, pe Kiki si Hamude.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp