fbpx

La multi ani, Clara si Irina

  • Sedinte foto
  • Bucuresti
  • 20 Apr 2015

La multi ani, Clara! La multi ani, Irina!

Una din cele mai faine petreceri la care am participat! O petrecere raznaaaa, razna rau! 🙂

Un super party dedicat copiilor, dar la care s-au distrat de minune si adultii. Daca as mai fi copil, mi-as dori ca toate petrecerile mele onomastice si aniversare sa arate asa! Ce noroc pe capul meu ca am un copil si am o scuza buna :D!

Irina si Clara si-au serbat ziua de nastere si de onomastica impreuna. Iar Anamaria, printre cele mai drguate si de gasca mame pe care le cunosc, le-a organizat o dupa-amiaza, nu de poveste, ci de pomina. Visul oricarui copil a fost indeplinit atunci: multa distractie, multa inghetata, multa culoare, foarte multa culoare, magie si animatie, miscare, dans si zbenguiala. Si asta toate sub privirile „disperate” ale parintilor :))!

Ce este mai frumos decat atat?! Ce copil nu isi doreste „pe bune” o bataie cu bile magice de culoare, o relaxare cu un cornet de inghetata in mana si, mai ales, o mic joc cu oua…crude?! Va spun, a fost nebunie.

Irina si Clara au meritat fiecare bucatica de party, sunt niste fete deosebite crescute si educate in cel mai curat si sanatos mod pe care il stiu. Anamaria, Alexandru, felicitari pentru intreaga zi, felicitari pentru atitudinea voastra fata de viata!

La multi ani, Clara! La multi ani, Irina!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp