fbpx

Lara si Bogdan

  • Bucuresti
  • 26 Apr 2014

Lara Alexandra si Bogdan Ioan, Bucuresti, 26 aprilie 2014

Ce mica e lumea… Pe oriunde ma plimb, gasesc pe cineva cu care sa povestesc cate ceva din copilarie, din tinerete sau chiar de la gradinita :))).  Ana-Maria, tanara si frumoasa mamica a protagonistilor de azi, a fost colega mea din generala. Acum, ca suntem amandoi casatoriti, cu copii si familii frumos intemeiate, pot sa recunosc ca mi-au placut intotdeauna fetele ce purtau numele Ana-Maria (coincidenta frumoasa, m-am si casatorit cu una:))).  Si colega mea a fost una din ele, dar ar trebui sa va povesteasca chiar ea cum imi manifestam afectiunea. Si atunci ca si acum era foarte activ si imi placea sa incerc toate nebuniile din lume si tin minte ca am incercat sa o cuceresc printr-o inventie cu care curentam…. fetele. Nu va povestec ca de atunci, toate ma ocoleau. Petre, tanarul si chipesul cap al familiei, nu a fost coleg cu sotia mea :))), dar este frate cu vecinul nostru de bloc si prieten cu multe alte cunostinte de ale noastre.

Cine stie cum, poate peste ani, coincidenta placuta Alexandra se va intalni cu Rares al nostru si vor forma un cuplu deosebit. Si atunci vom spune iar, ce mica e lumea!

Sa revenim la botezul lui Bogdan Ioan si al Alexandrei Lara. Puiuti mici, inocenti si dragalasi, copii iubiti si frumosi cu care ne-am impacat bine, o perioada…pana a venit momentul somnului, moment categoric sfant.  Este un adevart tur de forta sa iti petreci ziua cu doi bebelusi de-o seama. Cat sunt de mici si de adorabili, atat de plini de energie sunt. Vor sa cunoasca tot, sa simta tot, sa creasca parca cat mai repede posibil, sa reuseasca sa faca tot ce si-au propus sau tot ce au visat parintii lor pentru ei.

Un botez mic, elegant, rafinat si cu multa lume cunoscuta, multe burtici, multe mamici si multi pitici, asa cum ii sta bine unei petreceri dedicata debutului in societate a unor bebelusi.

Cateva fotografii, multe amintiri!

Pentru Lara si Bogdan, legatura voastra de sange nu va fi pierduta niciodata, ramane doar in intelepciunea parintilor, a nasilor si a familiei voastre sa va ajute sa o pastrati intacta pana in momentul maturitatii voastre. De atunci, sunt sigur ca veti fi oameni educati in spiritul unei bune cresteri, unui suflet curat si a unei vieti binecuvantate incat sa stiti cum sa o pastrati chiar voi doi si… poate sa o transmiteti altei generatii.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp