fbpx

Larisa si Florin

  • Bucuresti
  • 30 Jun 2018

Nunta în natura sau cum un colț de pământ devine rai cu doi miri frumoși și senini precum curcubeul după ploaie!

Și că am adus vorba de ploaie, așa am plecat noi de acasă,  la nunta de sâmbătă din 30 iunie. Pe o ploaie mocănească, mărunțică și plăcută dacă stăteai sub plapumă cu o cană de ceva bun în mână, cu o carte bună sau un film bun. Nu era tocmai ce ne propusesem noi în acea sâmbătă de muncă !

Atunci ne-am propus să petrecem alături de Larisa și Florin intr-un colț de natură ales de ei pentru cea mai importantă zi a lor dr cuplu. 

Locația, Tree House Cosoba, undeva în inima pădurii,  izolați de ce înseamnă zgomot și prăfuiala orașului,  un loc singuratic ce își așteaptă weekend de weekend vizitatori să prindă viață.  La prima vedere,  pe ploaie și frig, recunoaștem că locația nu ni s-a părut cea mai prietenoasă. Dar, am insistat cu „cărămidă lucitoare…” ! Și ca să vezi, printr-o minune, când Larisa și Florin au apărut la locație, încărcați cu multe bagaje și cu voie bună, norii au început să-și dea coate și să îi lase să se bucure de soarele domol de început de vară,  de cerul albastru și de lumina incredibilă de asfintit.

Și toată locația aceea mohorâtă și goală și chiar tristă, s-a trezit la viață. Ca un furnicar ce așteaptă răsăritul, așa era colțul acela de pădure care, încet-încet s-a transformat într-un colț de rai,  special creat pentru ziua Larisăi și a lui Florin. Și oameni lucrau cu spor și voie bună,  și oameni veneau de zor pentru marea sărbătoare și totul prindea conturul unei minunate nunți în natură, una din cele mai minunate la care am participat. Veți vedea cum doi oameni calzi și frumoși, cu atâta bunătate și frumusețe adună în jur rude și prieteni, culoare și vibranță și,  cum fac dintr-o zi mohorâtă de început de vară,  cea mai minunată din albumul lor!

Larisa și Florin,  așa cum ați scos soarele din nori și veselia din oameni,  așa să vă scoateți la iveală unul altuia numai calitățile,  să le îmbogățiți și să le păstrați veșnic!

Cu drag,  echipa FotoDumbravă!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp