fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Logodna Mirabela si Mihnea

  • Craiova
  • 01 Sep 2016

Avem senzația ca noi stăpânim destinul, ca noi alegem cu cine, unde și când.  Ca noi ne decidem în privința a ce meserie ne alegem în viata, unde sa pornim, pe cine ne facem prieten, pe cine iubim și cu cine alegem sa ne petrecem restul vieții! Trăim cu aceasta frumoasa „iluzie” a liberului arbitru. Si părem ca o ducem bine! Însă niciodată nu vom ști ce ne rezerva ziua de azi, de mâine, de poimâine! Iar asta este adevărată provocare, sa pornești cu lista de așteptări dimineață și sa ajungi seara sa mulțumești pentru neprevazutul care ți s-a întâmplat peste zi, mai bun sau mai puțin bun care te transforma în omul ce ești azi, ce vei deveni pe parcurs.

Ma bucur și mulțumesc pentru toate șansele de a face ceva bun, memorabil, de a fi alături de oameni în cele mai importante momente din viata lor.

Energia mea vine din momentele petrecute alături de ei, din ziua plina de pasiune pentru care o simt intre ei, din zâmbetele și personalitățile lor, din sfaturile și poveștile lor inedite. Pentru ca ulterior sa facă și ei parte din poveștile și amintirile mele.

Azi Mirabela și Mihnea fac parte din povestea mea cu timiditatea și sensibilitatea Mirabelei, cu exuberanta și pasiunea de bun a lui Mihnea.  O cununie civila restransa, un început în doi alături de cei mai importanți oameni din viata lor! O provocare a destinului cu atâtea necunoscute frumoase.

Cu drag și pe curând, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp