fbpx

Luca Stefan

  • Bucuresti
  • 22 Jun 2013

Luca Stefan, 22 iunie 2013, Bucuresti, Crystal Pallace Ballrooms

 O mamica superba, un tatic dichisit si cum sa nu iasa un copil reusit?! Nici nu avea cum. Sa facem cunostinta cu Luca Stefan, mezinul familiei Petrache. Este frumos, este cuminte, este foarte atent si curios, ii plac fotografiile si ii mai place sa manance, muult laptic. Am vazut ca ii place sa se si distreze la marea petrecere pe care mami si tati au dat-o in cinstea lui. A fost el putin cam suparat cand parintele a vrut sa il bage in copaita, pentru baita sfanta, dar apoi s-a linistit repede in brate la mami, unde este cel mai bine si mai confortabil.

Sedinta foto pe indelete, oameni foarte receptivi si colaboratori buni. Si o maaare maare petrecere! Demna de un mic print, o sala foarte frumoasa, detalii si aranjamente deosebite si cele mai frumoase marturii, o fotografie cu micutul Luca, pentru fiecare invitat in parte. Corina si Alexandru au fost gazda perfecta, pe langa frumusetea si eleganta cu care au intampinat fiecare oaspete, zambetul si voia buna nu i-a parasit toata noaptea. Au vrut sa iasa o zi perfecta, de care sa fie mandrii ca peste ani sa ii povesteasca micutului Luca cat a fost de placut la botezul lui. Pe langa povestea si detaliile parintilor si ale bunicilor, fotografiile vor sta marturie a acestei zile memorabile.

Luca Stefan, sa ai puterea sa fi fericit, sa nu te opresti din visat niciodata, chiar si atunci cand vor fi nori negri pe cer, sa nu uiti ca cineva te iubeste mai mult decat toti si Acel cineva iti va da puterea sa-ti faci viata frumoasa.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp