fbpx

Madalina si Adrian

  • Ultimele postari
  • Paris
  • 01 Apr 2022

Printre cele mai provocatoare ședințe foto realizate de noi vreodată este acest trash the dress in toată regula de la Paris! Ne-am gândit poate ca vremea ne păcălește, doar era 1 aprilie!

Madalina si-a dorit extraordinar de mult aceasta ședința foto, fix in orașul ei de suflet, Paris! O leagă multe amintiri si emoții plăcute de acest oraș. Calatoria ei in viata alaturi de Adrian, sotul si prietenul ei de suflet, incepe din orasul iubirii pe care il viziteaza ori de cate ori are ocazia, indiferent de anotimp. Iar Adrian se afla in topul listei cu cei mai indragostiti si mai implicati miri pe care am avut onoarea sa ii fotografiem.
A fost dificil si extraordinar de provocator sa realizam o sedinta foto minunata, asa cum si-a dorit Madalina, in Paris, in cele doua zile in care am avut parte de toate fenomenele naturii, acompaniati de un frig si un vant teribil pentru final de primavara. Am avut, poate, norocul, sa prindem cea mai putin placuta perioada, nastrusnica am putea spune, exact ca temperamentul nostru. Ploaie, ninsoare, viscol, soare, vant, nori, vijelie!
Madalina a fost atat de implicata, rabdatoare si curajoasa- sa stai in rochie de mireasa, cu bratele goale si cu pantofi cu toc pe 0 grade cu vant – este un act de curaj! A fost precum un boboc de floare ce isi deschidea petalele de cate ori realizam cate o fotografie, nu conta ca mainile ii erau inghetate si nu isi mai simtea nasul. Iar despre Adrian, mirele-martir cu picioarele insangerate in pantofii de gala, mergand la pas prin Paris, asta va fi o poveste de spus la nepoti peste ani!
Cat despre noi, suntem foarte mandri de capacitatea noastra de concentrare si de a realiza fotografii artistice in conditii mai putin favorabile, dar si  despre faptul ca am facut slalom printre toti iubitorii Parisului. Am incercat sa suprindem, in stilul nostru, cat mai mult din ce inseamna Parisul pentru doi indragostiti.
Este magnific acest oras, nu te poti satura nicicand sa il iei la pas, sa il admiri, sa il mirosi si sa il gusti. Ne vom reintoarce si pentru alte sesiuni, pe o vreme mai prietenoasa si fara limita de timp, cu siguranta!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp