fbpx

Madalina si Andrei

  • Ultimele postari
  • Bucuresti - Du Mariage
  • 16 Jul 2022

Cineva acolo sus se amuza fără doar si poate de acest joc pe care îl dirijează si pe care noi îl numim viața! Credem ca suntem stăpânii noștri proprii, ca deciziile pe care le luam ne aparțin in întregime, ca tot ce facem si pe cine întâlnim avem puterea de a păstra pe vecie, ca orice ar fi putem sa o luam de la capat ori de câte ori dorim.

Adevarul este, fie ca îl acceptam sau nu, este ca suntem simpli pioni pe o scena! Depinde de noi doar cum ne înfrumusețăm podiumul si cât de bine ne jucam rolul! Adevarul este ca noi putem doar sa oferim mult, fără compromis, cât mai mult din noi si din ce avem, pentru ca altfel vom rămâne in amintirea celorlalți!
Si, cineva acolo sus, ne-a oferit cel mai frumos mod de a o oferi, iubirea necondiționată! Iubire ce se naște din căminul in care ai crescut, ce se dezvolta odată cu prietenii pe care ști sa-i onorezi, care înflorește odată cu marea dragoste, soțul sau soția si care se transforma in binecuvântare- fructul dragostei dintre sot si soție!

Intr-o lume din ce in ce mai activa după transformări si metamorfoze rapide, intr-o lume a lui “acum”, “imediat”, “urgent”, dragostea se naște si creste încet, dar sigur. Prinde rădăcini adânci odată cu relația la care trebuie sa muncești mult, sa plângi, sa razi, sa dansezi in ploaie si sa te trezești in raze calde de soare. Dragostea te va lasa sa guști puțin câte puțin, exact ca o delicatesa, servita puțin si calitativ pentru a te lasa întotdeauna cu dorința de a vrea mai mult, fără sa simți un moment de plictis. Si, dacă vei învață ceva de la ea, este ca singura moștenire pe care o poți lasa după urma ta, este modul in care semenii te-au privit, înțeles, respectat după modul in care tu i-ai iubit.
De Madalina si Andrei își vor aduce aminte cu toții, începând cu nunta lor năzdrăvană si continuând cu frumusetea pe care au împărțit-o tuturor in jur!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp