fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Mara Teodora

  • Targoviste
  • 07 Jan 2018

O mamă nu-si poate feri copilul de fiecare teama si de fiecare grija, dar ii poate oferi speranta si liniște! Si asta va fi responsabilitatea ei întreagă viata pe pământ și dincolo. Și necondiționat si fara odihna, doar cu multă răbdare și multa iubire!

Si da, vor fi zile, nopti, momente si mai putin usoare si mai putin frumoase. Dar iubirea pentru copilul tau va trece orice durere.

Atunci când iti faci loc în viața de cuplu pentru un nou suflet, te-ai angajat la un job full time, ti-ai luat responsabilitatea de a te pune pe tine pe locul trei, mai întâi copilul, apoi sotul/sotia si la urma tu. Ti-ai asumat ca relatia cu persoana iubita va fi supusă multor si grele încercări, dar ca intotdeauna soarele va răsări și razele lui vor fi cu mult mai plăcute!

Si toate gândurile și toate presupunerile dispar odata ce mica faptura iti zâmbește! Si te topesti tot sub privirile ei inocente și delicate! Iti dai seama ca abia atunci începi cu adevărat sa respiri viata pentru că tu ai avut șansa să o aduci pe lume.

Azi vorbim, de fapt, prezentăm povestea Marei in imagini. Este cea mai frumoasă poveste din casă lor, este prima carte cu pagini de aur încă nescrise pe care Mara si mama si tata o vor scrie pas cu pas pentru eternitate. Iar noi am fost acolo sa mâncăm începutul ei, iar pentru asta ne simtim foarte onorați!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp