fbpx

Maternitate Aleksandra

  • Sedinte foto
  • Tragoviste
  • 27 Jul 2016

Maternitatea in viata unei femei este momentul implinrii ei, fizice, psihice, sociale. Este, poate folosind o exprimare banala, chemarea strabunilor, este menirea ei.

A decide sa aduci pe lume o viata, sa porti in pantec 9 luni un bebelus, sa-ti pregatesti organismul si sa treci printr-o multitudine de schimbari fizice si psihice este o binecuvantare pe care nu multe femei au privilegiul sa o simta. De aceea, mai presus de starea naturala si normalitatea acestui fapt, femeile insarcinate sunt femei puternice, frumoase si demne de admirat!

Sunt mama de baiat, mai am privilegiul inca doua luni sa simt cum in corpul meu mai bate inca o inimioara, deci sunt putin mai subiectiva cand povestesc despre aceste sedinte cu gravidute. Intotdeauna femeile insarcinate sunt frumoase…. Nu consider asta! Femeile sunt frumoase fie slabe sau grase, blonde sau roscate, insarcinate sau nu. Sunt frumoase pentru ca au ceva special, pentru ca se simt bine in pielea lor, pentru ca se poarta cu mandrie si eleganta. Daca continua sa nu uite de ele si in timpul sarcinii, atunci sunt minunate. Ca se pot trezi dimineata si dupa o runda de greturi cu tot ce include, isi pun zambetul pe fata, se aranjeaza si trec mai departe la programul lor zilnic. Isi duc la indeplinire indatoririle si asta le face extraordinare.

V-o prezentam pe Aleksandra, pe graviduta Aleksandra. Este atat de reala pe cat este gustul dulce al unui pahar de fresh proaspat. Exact, ea este de o prospetime si de o vigoare neobosita. Este frumoasa nu numai pentru ca se simte bine in piele ei, este frumoasa pentru ca a decis asta, pentru ca a ales sa zambeasca, sa traiasca, sa se bucure. Cu sau fara burtica! Dar cu burtica este de invidiat. Are grija de ea, fizic si psihic, avea si inainte de sarcina, a avut si in timpul sarcinii si va avea tot restul vietii. Pentru ca s-a educat astfel. Minte sanatoasa in corp sanatos, ne spunea la fiecare ora de educatie fizica profa’. Este de invidiat, in sensul bun si demn de urmat al cuvantului. Este un exemplu de cum poate o femeie sa ramana femeie si cu un mic balonas. Sa fie sexy si atragatoare pentru sotul ei, sa fie protectoare cu bebe, sa fie, in primul rand, imaginea pe care si-o doreste a o vedea in oglinda in fiecare dimineata.

Va prezentam o sedinta foto de maternitate cu totul altfel! Enjoy!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp