fbpx

Mihaela si Edi

  • Nunta
  • Targoviste
  • 01 Jun 2017

Mihaela si Edi, sambata 3 iunie 2017

Nuntile sunt deosebite datorita lor, a celor care le traiesc trup si suflet, a celor care insenineaza orice urma de zi mohorata, a celor ce zambesc si se lasa purtati de bucurie si implinire! Nuntile adevarate dau nastere unor adevarate petreceri, paranghelii cum am spune pe romaneste!

Atunci cand prind rasaritul la o nunta inseamna ca a fost o super zi, o nebunie curata, adrenalina la maxim, efort la maxim si super fotografii.

Ei sunt Mihaela si Edi, nazdravanii de pe 3 iunie care au tinut mortis sa faca nunta atunci pentru ca iubirea lor nu tine cont de legi. Si tare bine imi pare ca m-am nimerit si eu acolo in mijlocul actiunii, exact cum imi place mie.

Nu mai tin minte exact ce vremuri i-a adus impreuna, sunt convins ca mi-a povestit Mihaela cu efervescenta ei inegalabila, numai ca la mine memoria joaca feste in ultima vreme :D. Cert este ca se potrivesc, ca iubesc viata, ca iubesc petrecerea si petrecerile la care se duc in fiecare weekend cu a lor cabina foto care face oameni fericiti, cert este ca muncesc mult si sunt implicati in proiecte, cert este ca sunt diferiti, au acel „quelque chose”, un sarmanterism aparte si delicat si specific vremii!

Au avut o nunta pe placul meu, cu cate putin din toate si cu cireasa de pe tort – invitatii pe masura poftei lor de viata care sa activeze toata energia buna de la toti! Au fost acolo toti ai lor cu care poate au copilarit sau poate lucreaza sau poate s-au cunoscut doar de o zi, dar fara de care ziua lor speciala nu ar fi avut acelasi vibe!

A fost zi perfecta pentru ei, sunt convins! Si o zi sepciala pentru mine!

Multumesc Mihaela si Edi ca m-ati facut parte din povestea voastra!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp