fbpx

Mihaela si Liviu

  • Nunta
  • Rupea
  • 21 Oct 2017

Drumului ii sade bine sa fie plin de călători. Numai asa frumusețea lui va fi apreciată!

Unei zile speciale ii sade bine sa fie onorată de multe multe suflete. Numai asa importanta si valoarea ei nu se va pierde in timp pentru că tot mai mulți oameni vor povesti la copii, la nepoti, la stranepoti si tot asa…despre zilele de sărbătoare cu nunți ca in poveste, pentru că ele chiar au existat, de voie buna, de tradiții și obiceiuri care le inobilau sufletul si ii făcea sa se simtă ca aparțin taramului stramosesc. 

Asa se face ca a fost odata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti, o prințesă modernă si un cavaler modern care au făcut un legămant de iubire in fata lui Dumnezeu și in fata părinților ca isi vor petrece restul vieții împreună, ducând valorile familiei mai departe, în respect si intelegere, în îngăduință și altruism, în dragoste si împăcare.  

Alături de ei tot satul s-a imbracat de sărbătoare si i-a binecuvantat sincer si curat numai asa cum un suflet nobil de om din inima satului românesc poate da dovada.

O zi de toamnă calda și bogata, doi ochi albaștri și senini ce strălucesc în fiecare încăpere in care lucesc, dar mai ales adanc in inima lui Liviu. Un infinit de culori fantastice ce pulsează si rezonează cu toti invitatii lor, un apus valoros si o noua sansa pentru ziua de maine si de poimâine si de zilele ce vor urma…in care avem ocazia sa ne bucuram si sa fim recunoscători ca inca simtim viata!

Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp