fbpx

Mirabela si Luchian

  • Nunta
  • Targoviste
  • 31 Aug 2013

Mirabela si Luchian, 31 august 2013, Targoviste

Cum fac petrecaretii sa mai puna de o mare petrecere? Sa se stranga tooot neamul, care este destul de maricel, si, mai ales, tooti prietenii. Pai se castaoresc pe rand si apoi trec tot pe rand la facut copii, ca si botezul este un mare prilej de petrecere. Si anul acesta s-a tras la sorti si din jobenul mare au iesit biletele cu Mirabela si Luchian si ei, ca niste oameni cuminti si petrecareti s-au conformat, este randul lor sa organizeze un mare si deosebit eveniment. Lasand gluma la o parte, era timpul pentru Luchian sa isi ia inima in dinti si sa o ceara pe Mira de sotie. Noi stim povestea inceputului lor si am mai aflat si cum s-a produs cererea in casatorie, cu tot fastul, pus in genunchi, emotii si foarte mult amuzament, dar nu va putem povesti cu de-amanuntul pentru ca este foooarte intim :)).

Sa facem prezentarile?! Este de prisos pentru ca ii cunoastem cu totii, pe ei, pe parinti, pe nasi, pe o mare parte din prieteni. Si cum sa nu ii cunoastem cand o mare parte din ideile lor arhitecturale le vedem pretutindeni.

O nunta deosebita pe de-a-ntregul. Petrecerea s-a dat chiar pe locul unde isi vor cosntrui prima lor casa, unde isi vor intemeia caminul, unde isi vor creste cei 7 copii si unde isi vor alinta cei 14-15 nepotei :)! Si unde vor da cele mai tari party-uri langa piscina imensa, cu bere si berbecut la protap, unde se vor distra si unde vor dansa pana in zorile diminetilor de week-end, exact cum au facut la nunta lor frumoasa. Arhitecti de meserie si-au amenajat intreaga curte ca pe un restaurant de lux unde si-au rasfatat invitatii numai cu bunatati, de toate, mancare buna, muzica buna, dar buna rau de tot :D, covor rosu pe care sa isi desfete picioarele dansatorii profesionisti si nu numai. Ce mai, o mare si importanta zi. Si ce este cel mai frumos la aceasta zi este ca toata lumea a fost numai un zambet si o voie buna. Este de prisos sa spunem ca ne-am distrat copios alaturi de ei, dar am facut si treaba, zicem noi ;). Si daca o fi ca vreodata, in viata noastra, sa ne facem si noi o casuta poate Luchian si Mirabela ne vor ajuta cu proiectul si atunci vom afla daca munca noastra le-a fost pe plac!

Pentru Mirabela, care este nascuta in cea mai frumosa zi din an, ziua Craciunului, ii dorim sa fie sanatoasa si sa isi aduca aminte mereu ca este cea mai importanta, frumoasa si deosebita femeie din viata lui Luchian!

Pentru Luchian, felicitari pentru curaj si anul acesta sa ii oferi Mirabelei un dar cel putin la fel de frumos ca anul trecut.

Iar pentru mirii nostri, sa aveti casa de piatra, pliina cu multe pensule si penite de aur!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp