fbpx

Mirela si Dragos

  • Nunta
  • Targu Jiu
  • 13 Oct 2018

Nu exista lumina mai placuta decat razele soarelui inca bland, dansand romantic printre frunzele in nuantele perfecte de aramiu din mijlocul toamnei! Nu exista multumire mai mare atunci cand esti la munca si cand simti cu toata fiinta ca esti la momentul potrivit, in locul potrivit, alaturi de oameni potroviti!
Nu exista recunostinta mai mare decat aceea ca iti vezi copilul fericit alaturi de cel pe care l-a ales sa-si imparta viata! Iar daca ziua aceea este binecuvantata cu o lumina divina care pune in valoare toate detaliile si toate momentele magice, nu ai cum sa nu mulțumesti divinitatii pentru ce ti-e dat sa traiesti!
Am avut un 2018 foarte bun, am intalnit oameni deosebiti, oameni buni si foarte prietenosi, cu mare respect pentru fotografia mea muncita si foarte comunicativi. Dar mai ales, am intalnit bucurie si fericire si multumire si prietenie!
Mi-am bucurat aparatul cu multe locuri noi, mi-am incantat sufletul cu imagini superbe si m-am minunat de cat de frumoase sunt romancele noastre, de rochiile lor superbe purtate atat de delicat si divin, de parca eram intr-o poveste!
Cu fotografiile Mirelei si a lui Dragos va las in continuare sa vizati frumos la o poveste de dragoste plina de candoare, bunatate, delicatete si glamour!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp