fbpx

Monica si Leo

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 09 May 2015

Monica si Leo, sambata, 9 mai 2015, Mogosoaia

Ficare nunta vine cu povestea ei, cu personajele ei, cu decorurile ei, cu atmosfera si culorile ei speciale. La fiecare eveniment se intampla lucruri minunate si le multumim mirilor intotdeauna pentru ca ne-au ales pe noi sa le pastram povestea „reala” pentru totdeauna. Am fost acolo, am regizat, am documentat, am admirat, am dansat, ne-am implicat si am reusit. Ca de fiecare data am incercat sa scoatem din fiecare bucatica sclipirea ei!

Am stat alaturi de Monica si Leo intr-o zi placuta de primavara, o zi de mai cand florile-s deschise in toata splendoarea lor, cand verdele te izbeste cu vibranta lui placuta, cand toate gazele imprastie de colo-colo parfumul delicat al florilor, cand soarele isi face din ce in ce mai mult prezenta.

O zi perfecta pentru nunta lor. O zi de mare importanta nu numai pentru mirii nostri, ci pentru toti ai lor.

Pentru ca am avut o locatie frumoasa, pentru ca ei ne-au ajutat foarte mult cu spiritul lor tanar, vesel, relaxati si indragostiti, am facut muulte fotografii. Si am dansat la o petrecere de pomina pentru ca Antenna nu ne-a lasat sa stam jos :). Dar pana la marele dezmat, Leo si Monica le-au oferit invitatilor un mic spectacol, primul dans in echipa oficiala de Domnul si Doamna Leo! Un dans regizat pana la ultimul detaliu, realizat in cele mai mici amanunte cu mare emotie. A fost o placere pentru noi toti sa ii admiram!

Asa a fost, cum veti vedea in imagini! A fost o zi de nunta la castel, cu multe frumuseti, cu voie buna, cu ganduri bune si de bine pentru Monica si Leo, pentru casnicia si viitorul lor.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp