fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Nicholas

  • Bucuresti
  • 12 Oct 2013

Nicholas, 12 octombrie 2013, Bucuresti

Cand iti propui sau nu 🙂 sa faci un copil, toata viata ta se schimba radical! De cele mai multe ori nu esti pregatita – vorbim aici despre mamici – si nu vei sti cum sa gestionezi situatia, te simti depasita de toate aceste griji, dureri de burtica, plansete si nopti nedormite. Dar, cum noi femeile, suntem de cele mai multe ori niste invingatoare, nu zic ca am fi chiar superfemei (dar destul de aproape :)) gasim cat de repede solutia la toate problemele. Si solutia trebuie sa vina cu cat mai repede cu cat suntem full time mamica, full time sotie si full time femeie de afacere. Nu stiu cum reuseste Cristina, proaspata mamaica a lui Nicholas (bine, proaspata prin octombrie cand am intalnit-o la botez :D), dar ii iese de minune totul. Casa este aranjata, copilul este linistit, tatal este fericit si lista cu programul botezului este foarte bine pusa la punct. Toata lumea sta la locul ei si stie fiecare ce anume are de facut. Si, pe langa acestea, arata impecabil, nu zici ca ar fi o mamica de doar 3 luni, ci parca cunoaste meseria aceasta din totdeauna si o practica fara greseala. Cum sa nu cresti frumos, sanatos si tare ferciti intr-o asa armonie?! Nicholas este unul dintre acei copii norocosi care s-a nascut in sanul unei familii mari si fericite si foarte petrecarete. La prima impresie crezi ca sunt oameni sobrii si mai putin comunicativi, insa dupa cateva ore alaturi de ei, descoperi ca sunt printre cei mai petrecareti oameni, acolo unde distractia incepe, dar nu se mai termina. Pentru Nicholas, seara a fost destul de scurta, a salutat politicos toti invitatii, si-a taiat tortul impreuna cu nasii, a facut fotografii VIP cu toata lumea, dupa care i-a lasat pe cei mari sa isi faca de cap, el a plecat linistit sa isi faca somnul de frumusete si sa-si incarce puterile pentru mai tarziu…cand va creste un Fat-Frumos gata sa cutreiere lumea, sa descopere tot ce ii trebuie sa devina un barbat impliniti si fericit in viata!

Cu drag, speram sa ne revedem si peste ani, poate chiar la nunta, sa ne mai zambeasca asa frumos si strengareste cum a facut-o si la botez!

Echipa, FotoDumbrava.

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp