fbpx

Nicole Marie

  • Botez
  • Bucuresti
  • 25 Oct 2015

Nicole, 25 octombrie 2015, Bucuresti

Exista ceva in lumea acesta ce nu se va demoda niciodata, ceva cu care a inceput toul si de la care se va sfarsi totul atunci cand nu va mai exista – dragostea pentru cel mai inocent zambet, acela al copilului tau!

Exista prietenii, se formeaza relatii, se incheaga familii si se construieste ceva frumos numit „camin”! Iar pentru multi dintre noi, sper din tot sufeltul ca pentru tot mai multi, cuvantul familie si camin sa fie structura de rezistenta pe care isi cladesc viata.

Din fericire, cunoastem multe familii care incep timid cu pasi usori sa adune caramida cu caramida pentru caminul mult dorit. Majoritatea ne onoreaza sa le fim alaturi in cele mai importante momente din viata si ne doresc sa ii vizitam ori de cate ori celebreaza bucuria, implinirea, viata.

Raluca si Dan sunt prietena si prietenul, iubitul si iubita, sotia si sotul si de ceva vreme mama si tatal pentru care familia si acasa sunt cele mai frumoase locuri de pe pamant. Iar Nicole a sosit in viata lor sa intregeasca ceea ce ei doi au inceput sa construiasca. Iubesc familia cu toate ale ei bune si mai putin bune, iubesc sa lupte, sa apere si sa creasca frumos in aceasta viata. Iubesc sa spuna tuturor ca numai in sanul familiei poti gasi dragostea, intelegerea si fericirea neconditionata. Raluca si Dan se iubesc neconditionat, Nicole este dovada acestui sentiment. Cred ca am putea vorbi si povesti o eternitate de copilul nostru si cred ca nu am fi ajuns sa povestim tot, sa spunem cat de frumos, simplu si curat este zambetul ei sau al lui, cat te invata sa traiesti imediat dupa ce apare in viata ta si cum de uiti tot ce se intamplase inaintea lui si cum nu gasesti nici un scop mai nobil decat a fi alaturi de copilul tau!

Nicole, esti cel mai puternic suflet din casa parintilor tai pentru ca tu te afli in toate aceste minunatii si nu iti trebuie armate intregi sa razbesti lumii… doar ochii tai limpezi, zambetul curat si sufletul de copil!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp