fbpx

Nunta Maria si Paul

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 08 Jun 2019

Fotograful este ca un muzeograf, aranjeaza fotografiile intr-un album in felul in care el doreste sa recreeze momentul! Munca lui nu este pe de-a-ntregul usoara, este meticuloasa, placuta, de durata si plina de rabdare! El trebuie sa fie foarte atent cum imbina toate aceste piese de puzzle pentru nu a rata un detaliu, cat de mic ar fi, acest detaliu poate fi picatura care schimba sensul povestii!
Muzeograful este moral obligat sa mentina cursul istoriei real si obiectiv! Fotograful are insa o puternica tusa de subiectivism, implicarea lui depaseste pragul unui critic obiectiv. Pentru ca va putea crea si apoi expune povestea unui cuplu, a unei nunti, a unei zile doar traind impreuna cu ei magia acelei zile!
Da, de fiecare data este o magie, ceva extraordinar ce pluteste in aer, nu il vezi, il simti, il mirosi, il traiesti!
Cu Maria si Paul piesele de puzzle au fost usor de gasit si aranjat, fiind a doua oara cand ne intalneam. Pe Maria ne-am bucurat sa o regasim la fel de senina, suava, delicata si calma ca si in ziua cununie civile. O mireasa desprinsa parca din cartile lui Jane Austen, cu acel farmec usor melancolic, cu o liniste sufleteasca greu de gasit in zilele noastre, traindu-si povestea cu cavalerul ei. Paul, un cavaler al zilelor noastre, indragostit de farmecul nedeslusit al Mariei, cu gandul la familia pe care tocmai si-a format-o, calculat in toate, serios, dar nu intr-atat incat sa uite de frumusetea vieții! Un cuplu frumos in adevaratul sens clasic, cu o istorie bogata pe umeri, insa cu o familie si amintiri unice, pe care le vor pastra onorabil, pe care le vor depana in preajma unui semineu in mijloc de iarna alaturi de cel mai bun vin din lume!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp