fbpx

Oana si Petrut

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 28 Aug 2016

Nunta în sine este un eveniment mare și important. La romani nunțile încep de la cel puțin 100 de invitați și pot ajunge la cate sute sau dacă ai „noroc” chiar și peste mie.

Ziua este plina de fast în toate momentele ei. Și tot ce tine de eveniment va fi adus la superlativ de către miri. Vor încerca să facă ceva cu totul și cu totul special, one in a lifetime!

Am participat la multe evenimente, fiecare cu frumusețea lui, fiecare cu detaliile lui și, mai ales, fiecare cu oamenii lui speciali. Sunt recunoscătoare ca i-am cunoscut pe toți și pe toate, ca am întâlnit atâtea mirese deosebite, atâtea detalii de bun gust și atâția invitați care mai de care mai haioși.  Credeam ca am văzut cam ce se poate vedea pe la nunțile normale din România.  Și ma înșel de fiecare data.

Nunta aceasta nu a fost în programul echipei mele decât cu puține săptămâni înainte. Un coleg cameraman ne-a „influentat” vreo doua ore sa nu care cumva sa pierdem aceasta minunata zi. Nici noi nu am fi vrut sa o pierdem și cred ca ne-ar fi părut tare rău.  Pe miri și pe majoritatea ai lor ii cunoaștem din 2013 și suntem constant alături de familia lor la diverse evenimente.  Și acum când în sfârșit a venit și momentul lor nu am fi putut lipsi.

Oana și Petrut au avut o nunta superba! Cu totul și cu totul superba.  Mereu sunt de parere ca oamenii fac un eveniment sa fie special, ei sunt cei care asigura reușita și păstrează în memoria tuturor unicitatea zilei. Aici, alături de toată familia lor frumoasa, nu pot sa nu fiu subiectiva și efectiv speechless la cat de frumoasa, grațioasa, eleganta, glamourosy, divina a fost mireasa pe care am avut ocazia sa o fotografiez.

Pentru ca și-a dorit o nunta woaww și pentru ca știu cat a muncit pentru asta, pentru ca știu cat de speciala este familia lor, pentru ca am avut privilegiul sa ii cunosc mai mult decât o face un fotograf și sunt mandra de asta, Oana și Petrut au meritat fiecare părticică din ziua nuntii lor!

Petrut este bărbatul ideal pentru orice femeie: muncitor, implicat cat trebuie, dar nu mai mult decât sa deranjeze, galant și bine intenționat întotdeauna.  O are alături pe Oana. Femeia ce întruchipează, pentru mine, idealul de frumusețe la care i se adaugă multa munca și dăruirea pentru orice lucru ce întreprinde. Nu are absolut nimic din falsitatea unei femei superbe asa cum ne-am obișnuit sa vedem la o femeie perfecta.  Este dedicata % și își calculează cu precizie fiecare nou pas. Și toate acestea acumulate au dus la un eveniment memorabil atât pentru mine și echipa mea, cat și pentru multi dintre invitații lor.

Multe detalii, multe flori, multe cadouri, multe zâmbete frumoase și senine, multa muzica buna, multa emoție și multe amintiri păstrate!

Pentru noi, o nunta plina și perfecta!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp