fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Patrick Andrei

  • Italia - Oderzo
  • 09 Nov 2013

Patrick Andrei, 9 noiembrie 2013, Oderzo

Tinerete, nopti pierdute, petreceri in cluburi si multa-multa iubire si euforie ce pluteste in aer, asa… fara motiv! Suntem tineri, ne indragostim de cel sau cea care ne va insoti toata viata, in toate momentele, vine nunta, mare party, trece nunta, privim ce amintiri frumoase avem si parca mai vrem ceva de genul… Si pentru ca suntem inca tineri si plini de energie si dragoste in noi incat sa hranim un popor :), ne pregatim de un pui de om, un pui al nostru, sa ne mosteneasca toate calitatile :D!

Nicoleta si Bogdanel, clienti si prieteni s-au obisnuit atat de tare cu noi si vice-versa incat nu putem lasa sa treaca cel mult un an fara sa ne revedem. Unde? La evenimente din cele mai frumoase acolo in Italia unde este acasa pentru ei, acolo unde formeaza o comunitate de romani foarte stransa, o mare si frumoasa familie.  O familie pe care o vor din ce in ce mai numeroasa! Si Nicoleta si Bogdanel s-au conformat, la doar un an dupa casnicie a venit pe lume un bebelus minunat! Frumos si cochet, super-super dragalas si foarte fotogenic, nu ne mai saturam de el. Un botez frumos unde ne-am simtit ca acasa, chiar daca eram la cateva mii de km departare, pentru ca ei, cu totii, stiu sa petreaca cel mai bine. Botezul a respectat intocmai toate detaliile unei traditii crestin-ortodoxe, ceea ce face din acest eveniment unic. Insa petrecerea a fost ceva mai diferita decat un standard la botez, a fost o peterecre pe cinste, asa, ca o mica nunta pentru Patrick, sa il pregateasca pentru ce va avea sa se intample peste vreo 20 de ani, la nunta lui! Ca la nunta lor s-au simtit si o parte din invitati sau macar au exersat pentru inca un mare eveniment din viata lor. In septembrie anul acesta ne revedem iar, se mai capatuieste inca un burlac din gasca, Amin!!! Ce mai distractie si voie buna ne asteapta! Dar ne-am obisnuit, toate bune si frumoase cand toata lumea este vesela si plina de farmec!

Patrick, bine ai venit in aceasta numeroasa si binecuvantata familie. Suntem convinsi ca oriunde te-ai duce si orice ai face, vei gasi oamenii de nadejde gata sa-ti ofere ajutorul si sfaturile lor intelepte!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp