fbpx

Patrick Isaac

  • Botez
  • Urziceni
  • 31 May 2015

Patrick Isaac, 31 mai 2015, Urziceni – la el acasa 🙂

Da, la Patrick acasa am fost noi in vizita si tot acolo am ramas pentru toata ziua. Impresionati de casa frumoasa pe care si-au amenajat-o atat de bine, impresionati inca o data de ospitalitatea si prietenia cu care ne-au primit cu totii, parinti, bunici si invitati de-ai lor, insa, cel mai mult, impresionati de Patrick. Este un copil frumos, vesel, curios si foarte sociabil, un copil iubit si un copil care te incarca cu energie. Ochii negri scanteieaza plini de viata si de pofta de cunoastere!

Cristina si George, mirii care ne-au acordat onoarea de a fotografia una din cele mai deosebite nunti din portofoliul nostru, sunt parintii lui Patrick. Au ramas la fel cum ii stiam, cu un caracter deosebit, puternici si intelepti, desi viata i-a adus, de multe ori, prin incercari grele.

Si, pentru ca Dumnezeu are mereu cate o supriza placuta pentru noi, Patrick a fost crestinat in ziua cand mami si tati sarbatoreau 3 ani de casnicie. O cifra simbolica ce reuneste cele mai importante fiinte in viata crestineasca.

Pentru noi a fost inca o zi placuta in compania multor oameni placuti! Ne-am distrat alaturi de ei si am privit, de multe ori, ca la un spectacol. Pentru ca cei de la Trupa Fellings doar asa stiu sa faca atmosfera, ca la un spectacol!

Am fructificat intreaga zi si intreaga locatie, pe cand soarele era inca pe cer ne-am jucat cu razele lui iar noaptea atmosfera de party a fost intretinuta pe deplin cu fete vesele, rochii diafane si multa culoare din luminile formatiei.

De dimineata, cand cu greu, s-a spart peterecrea, George statea linistit la o masa, gandindu-se probabil la minunile din viata lui pe care Dumnezeu i le-a scos in cale. Multumind pentru sanatatea, puterea si intelepciunea cu care este inconjurat!

Iar noi, spre dimineata, cand am strans echipamentul, am plecat mai bogati cu experienta noua si cu prieteni noi.

Patrick, toate gandurile bune sa te calauzeasca in viata!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp