fbpx

Raluca si Dan

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 12 Jul 2014

Raluca si Dan, 12 iulie 2014, Bucuresti

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la Raluca si Dan nu imi vine in minte decat un cuvant – distractie!

Voie buna, relaxare, optimism, speranta, veselie, frumusete inerioara si multa muzica buna (cel putin pe gustul meu- extraordinara). Asa a fost ziua Ralucai si a lui Dan. La fel de frumosi cum ii stiam din primavara, la fel de iubiti si indragostiti nu numai unul de celalalt, ci si de viata lor, de tot ce ii inconjoara. Sunt sigur ca viata lor nu este roz si nu este perfecta, dar sunt atat de plini de optimism si dornici sa vada binele din fiecare situatie incat se transforma in acele persoane fara varsta cu care poti discuta orice, oricand si despre orice, fare teama de prejudecati sau sfaturi evazive, care vor sa transforme totul in bine si atunci cand nu le iese ceva, insista si insista cu dragoste si rabdare sa iasa!

Anyway, sa revenim la ziua lor! Cand am facut selectia pentru slide-show-ul am ales initial 300 de fotografii. Pentru ca am fost alaturi de ei toata ziua, pentru ca ultima fotografie facuta Ralucai a fost la rasarit cu telefonul, pentru ca m-am simtit bine, pentru ca am fost alaturi de un videograf deosebit si un om minunat, pentru ca am fost acolo.

A fost o nunta mica, dar bogata cu oameni de calitate, placuti si dragi, cu implicare, cu daruire si cu veselie. Nu stiu daca a fost asa cum au sperat Raluca si Dan, dar stiu ca a fost pe sufletul meu si am facut tot posibilul sa fie si pe placul lor. Am alergat de colo pana colo sa facem fotografii frumoase, ne-am simtit bine in soare si am profitat de el, m-am minunat din nou de expresivitatea mirilor mei – secretul meseriei lor 😉 , m-am pozat cu fete frumoase la petrecere si am ascultat cea mai tare muzica de non-nunta :)))). Si nu m-ar deranja daca si la urmatoarele nunti m-as intalni numai cu mixere si cu Dj-i si Dj-ite!!!!

Nu mai zic nimic, probabil sunteti asa de nerabdatori sa le vedeti incat nu mai insist cu povestitul. Vreau doar sa va mai urez sa va traiti viata din plin, sa incercati sa va mentineti sanatosi la suflet si, pe cat de putinta, la trup, sa va inconjurati numai de oameni care sa va umple de energie pozitiva. Sa va bucurati de un camin calduros, luminos si prosper.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp