fbpx

Raluca si Eduard

  • Nunta
  • Targoviste
  • 19 Feb 2011

Am deschis sezonul de nunti 2011 cu doi indragostiti frumosi si plini de viata, care, in ciuda frigului si a fulgilor de nea ce au cazut, inimile lor au fost pline de iubire iar zambetul lor au raspandit numai caldura!

Raluca si Eduard asteapta barza cu un bebelus frumos si vesel. Si pentru ca si-au dorit acest bebelus foarte mult, Dumnezeu i-a binecuvantat mai repede decat se asteptau. Asta nu i-a retinut sa isi organizeze petrecerea de nunta in cele mai mici detalii, chiar daca timpul avut la dispozitie a fost contra-cronometru. Pe Raluca o cunoastem ca o maestra in arta machiajului, linistita, cu un glas melancolic si foarte meticuloasa. Pe Edi, chiar daca l-am cunoscut cu cateva saptamani inainte de eveniment, mi-a lasat impresia de barbatul hotarat si dedicat, perechea perfecta a Ralucai! Nu am reusit sa le cunosc pe deplin inceputul povestii lor de dragoste, dar mi-a fost suficient sa observ intelegerea din privirile lor, tremurul din atingeri si, ce poate fi mai presus de bebelus ?! M-a impresionat atentia si implicarea cu care Raluca a participat la tot ce inseamna fotografii, si-a dorit foarte mult sa pastreze proaspata aceasta amintire si a muncit destul de mult, chiar daca uneori ar fi fost necesar sa se odihneasca ;) . M-a impresionat Edi, despre care am gandit initial ca este un barbat rigid, fiind de fapt foarte volubil si glumet! Ne-am cam chinuit noi unul pe altul la sedinta foto, dar Raluca a salvat situatia.

Alaturi de familie, prieteni si invitati, Raluca si Eduard au petrecut pana la 5 dimineata si, cu siguranta, s-a continuat dupa cateva ore de somn in frumoasa lor casa!

Raluca si Edi, va doresc in primul rand sa va bucurati de bebelusul vostru in toate momentele, fie ele mai mult sau mai putin usoare, sa fie sanatos, sa il cresteti cu dragoste, intelepciune si rabdare intr-o casa de piatra calda si fericita :D !

Cu drag, Daniel!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp