fbpx

Raluca si Liviu

  • Nunta
  • Slatina
  • 06 Sep 2014

Raluca si Liviu, o noua petrecere, 6 septembrie 2014, Slatina

A doua runda de zi frumoasa din viata lui Liviu si Raluca s-a intamplat la 3 luni de cand au spus oficial DA. Acum pe 6 septembrie s-au cununat si spiritual in fata lui Dumnezeu, au facut adevaratul legamant. Sunt printre putinii miri care se bucura de doua petreceri atat de reusite, de doua zile pline de oameni frumosi si de atatea emotii pozitive si constructive ce le impleteste si mai frumos relatia lor.

Raluca a fost o mireasa desavarsita din multe puncte de vedere, a tinut sub control intreaga zi, si-a organizat si decorat singura intregul aranjament, alaturi de domnisoarele si cavalerii de onoare a reusit sa-si creeze o atmosfera cu iz clasic, romantic si boem, asa cum este Raluca, intocmai ca un personaj feminin din cartile lui Jane Austen. Liviu nu a putut decat sa-i fie alaturi si sa-i daruiasca miresei sale tot ce si-a dorit si merita si a facut acest lucru fara nici cel mai mic efort pentru ca simplu: o iubeste neconditionat!

Pana la Slatina nu este un drum atat de scurt, dar pentru placerea de a revedea oameni dragi, simpli si frumosi, de a le cunoaste familia si de a te bucura alaturi de ei, totul este o placere.

La fel ca si in Targoviste, doar pentru ca Raluca si Liviu au fost protagonistii din fotografiile noastre, ei au infrumusetat orice loc banal in care au fost.

Trebuie sa aducem in discutie aici, in fara zilei pline cu tot felul de traditii interesante, dansul lui Liviu, dansul extraordinar al lui Liviu care i s-a potrivit de minune si care a facut senzatie in intreaga sala de petrecere si care, suntem convinsi, nu il va uita nimeni prea curand.

Nici ziua de 6 septembrie 2014 nu o vor uita multi cei care au fost alturi de Raluca si Liviu pentru ca a fost desoebita.

Pentru voi, mirii nostri, va dorim sa fiti deosebiti in fiecare gest si atiungere, sa explorati si sa va descoperiti pe voi insiva in fiacare zi si, mai ales, in fiecare zi sa nu uitati sa va iubiti si sa va ingaduiti.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp