fbpx

Raluca si Lucian

  • Nunta
  • Tragoviste
  • 24 Jul 2016

Noi, fotografii de eveniment intalnim cei mai multi oameni din toate colturile tarii si daca ne straduim putin mai mult decat ne permite ziua de 24 ore, fugim putin si in afara tarii.

Noi, fotografii de eveniment ne consideram sociabili si plini de pasiune. Sau mai bine vorbesc in dreptul meu! Imi place enorm ceea ce fac motiv pentru care caut si gasesc cadre bune in orice situatie. Imi plac nuntile de toate felurile, imi plac nuntile traditionale, imi plac nuntile moderne, imi plac nuntile mici si imi plac nuntile mari. Imi plac nuntile imperfecte pentru ca mereu ma fac sa imi depasesc asteptarile si atunci realizez ca fiecare coltisor imperfect de lume este mult mai frumos decat in aparenta.

Oamenii ma fac sa ma simt viu, ma fac sa vibrez si sa dau tot. Oamenii faini ma fac sa ma simt ca si cum as fi fost langa ei o vesnicie si abia atunci parca ii descopar.

Stiu ca toate nuntile par la fel, ca rochia este tot alba si costumul tot negru. Toate nuntile sunt pline de culoare si de emotie, avem pregatiri, avem sedinta foto, avem o ceremonie civila si una religioasa, avem o petrecere. Insa atatea suflete minuntate sunt, fiecare cu povestea lui unica, fiecare cu zambetul lui, fiecare cu sclipirea lui. Pentru ei fiecare clipa din ziua aceea este si prima de acest gen. Pentru ei fiecare fotografie este prima si este cea mai faina pentru ca sunt ei. Pentru mine, ei sunt tot ceea ce inseamna munca, implicarea si experienta.

Raluca si Lucian au ales sa-si uneze destinele in fata divinitatii intr-o zi de duminica, asa cum o faceau si buncii nostri. A saptea zi din saptamana a fost ziua lor speciala, cand invitatii au venit la nunta lor, la sarbatoarea lor. A saptea zi a fost cea in care Raluca si Lucian au cules roadele prieteniei ce a dus la iubire si este intr-o continua transformare catre maturizare si implinire. Duminica, 24 iulie este inceputul lor oficial. Momentul in care si-au asumat unul in  fata celuilalt, a nasilor si a familiei, respectul, daruirea, impacarea, comunicarea, increderea, dragostea, grijile si bucuriile drumului pe care au pornit impreuna.

Alaturi de ei am fotografiat si am petrecut, in fel diferit fata de nunta precedenta. Am scos aceste cadre faine si am rezumat ziua lor asa cum am vrut eu sa o vad, in toata frumusetea ei. Sper ca tot ce am facut sa fie o amintire completa pentru ei.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp