fbpx

Raluca si Max

  • Trash the dress
  • Tragoviste
  • 15 Aug 2017

O carrte de vizita spre inima lui a dat startul calatoriei in doi pentru Raluca si Max!

Max fotograf, Raluca pe urmele lui si de trei ani incoace fac si ei fericiti oameni ca si ei. Tot de trei ani se impletesc perfect, Max reprezinta partea picanta, fiind mereu energic, prea energic si cu glumele mereu puse la punct pentru a inveselii atmosfera. Raluca, cea romantica, vesnic indragostita, calma si putin timida uneori.

Anul acesta s-au hotarat sa duca relatia lor la un alt nivel :D, acela de oameni la casa lor! Si au fost super draguti si din cauza aceasta au primit super multe fotografii. Pentru ca iubesc orasul Targoviste si pe cei ce il onoreaza, Raluca si Max s-au gandit imparta bucuria lor cu mai multi fotografi de breasla asa ca la nunta s-au bucurat de prezenta lui Marius, cu sedinta de dupa nunta ne-au onorat pe noi iar apoi s-au distrat maxim fiind modele la atelierul nostru de fotografie, incantand cu prezenta multi fotografi din tara.

Astfel, cuplul castigator cu cele mai faine si mai multe imagini, ramane pana in momentul actual, Raluca si Max!

Cateva imagini scurte din seria Raluca si Max,  de la trash the dress-ul lor romantic, asa cum a incantat-o pe Ralucam delectam si noi publicul.

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp