fbpx

Raluca si Sorin

  • Ultimele postari
  • Bucuresti - Salon du Mariage
  • 30 Jul 2021

Cand doua suflete ce emana aceeasi frumusete se unesc, inevitabil va iesi scanteia! Cand posesorii fericiti au dorinta, puterea si rabdarea de a intetii si a inretine aceasta valvataie care se va transforma într-o flacara continua a iubirii lor, inevitabil de placut casnicia va fi trainica!

Raluca si Sorin, acesti oameni buni si-au unit destinele si au ales sa isi construiască un camin fericit. Au ales sa treaca impreuna peste obstacole, sa sa tina de mana in zilele mai putin bune, sa rada cand lacrimile le siroiesc pe obraji, sa deschida larg ochii si sa intrevada razele de soare chiar si prin cei mai gri nori, sa paseasca sau sa alerge impreuna pe cararea mai putin dreapta, sa isi spuna mereu „Te iubesc” si sa transforme fluturii din stomac (atunci cand isi vor lua inevitabil zborul) in respect si incredere. Au ales cu inima si cu mintea sa se casatoreasca si sa petreaca multi-multi-multi ani fericiti si iubiti!
Atat de dornici, de hotarati si siguri pe ei, au trecut cu bine peste grozavul an 2020 si si-au reprogramat nunta in 2021. Si nu ca toti ceilalti 99% dintre romani- sambata, ci vinerea. Pentru ca atunci astrele s-au aliniat pentru ei si pentru ca momentul, ziua sau ora potrivita este perfecta oricand atata vreme cat simti ca ai facut alegerea corecta!
Raluca este diafana, acesta este cuvantul cu care eu as descrie-o, ori de cate ori o reintalnesc. Iar Sorin este super simpatic si incredibil de sensibil. Le-am admirat cu mare emotie, si eu, legatura dintre ei si cum scantei din ea pareu ca umpleau aerul de iubire!
O nunta frumoasa si placuta din care am scos cele mai naturale, simple si curate fotografii pentru a pune cat mai bine in evidenta rafinamentul si eleganta ei!
Cu drag, Echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp