fbpx

Ramona si Sebastian

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 06 Jun 2015

Ramona si Sebastian, 6 iunie 2015, Ambasad Or Bucuresti

O nunta care a impletit frumos eleganta, rafinamentul si fericirea desavarsita a mirilor ne-a implinit ziua de 6 iunie 2015. Ramona si Sebastian, ajutati de o echipa intreaga de oameni ce ii iubesc, au reusit sa planifice, sa detalieze si sa duca la bun sfarsit un eveniment reusit!

Un eveniment la care am participat cu placere si de la care nu mai vroiam sa plec. Am descoperit-o, in primul rand pe Irina Negut, cea mai funny si interesanta wedding plannere din cate cunosc. O femeie desavarsita si plina de viata, implicata pana peste cap in ceea ce face si careia ii place la nebunie. Iar pentru noi, ca echipa foto-video, conteaza foarte mult pentru reusita evenimentului.

Cu Ramona si Sebastian nu aveam nici un dubiu ca nu ne vom intelege bine. Sunt finii Georgianei si ai lui Alex, clienti fideli de-ai nostri, clienti cu care am construit o relatie -zicem noi- si speram sa fie cat mai lunga si plina cu evenimente frumoase. Sebastian a fost un mire exemplar, linistit, relxatat si placut impresionat de toata nunta lui ;). Ramona, a fost putin mai agitata la inceputul zilei, agitatie normala pentru o zi atat de importanta cu o mireasa frumoasa si care si-a stabilit ca totul sa iasa perfect.

In afara caldurii istovitoare si a domnisoarelor cochete care au intarzit putin la pregatiri ne-am simtit minunat!

La petrecere, Ramona si Sebi ne-au surpins cu o coregrafie realizata absolut minunat, un dans perfect si o atitudine asemenea. Si de cand au dat startul la seara minunata, suprizele nu s-au mai oprit. Invitatii s-au distrat de minune. Si fotografii asemenea! Am cantat si am dansat, am vorbit mult si am ras si mai mult cu Irina, fata cu suflet minunat!

Pentru Ramona si Sebastian, ganduri bune, intelepciune si ingaduinta sa ii poarte pe drumul lor impreuna!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp