fbpx

Roxana si Andrei

  • Nunta
  • Targoviste
  • 09 Jul 2016

Pe teritoriul meu ma simt ZEU :))! Cu modestia de rigoare, am petrecut pe 9 iulie la mine acasa si am petrecut bine de tot. Roxana si Andrei au fost si sunt nemaipomeniti. O nunta plina asa cum imi place mie, o nunta cu tot ce se poate mai frumos si mai imbelsugat, o nunta cu oameni colorati si veseli, o nunta cu traditii, o nunta cu emotii de nestapanit. O nunta la care mirele s-a simtit, pret de cateva secunde, fara cuvinte si coplesit de EA, de cea pe care si-a ales-o sa ii fie sprijin intreaga viata. Iar atunci i-au cazut lacrimi de emotie asa cum numai un barbat adevarat poate sa isi asume sentimentele, asa cum numai un prieten si sot si camarad va fi alaturi trup si suflet de sotia lui.

Roxana a fost radianta, daca acesta ar putea sa fie cuvantul perfect ce ar putea descrie cat mai detaliat cum este ea, cum arata cea mai frumoasa mireasa pentru Andrei.

A fost o zi calda, o zi emotionanta, o zi memorabila. Fotografiile mele prezinta tot ceea ce eu doresc sa fie aratat si pastrat in amintire. Deseori nu pot fi obiectiv pentru ca implicarea intr-un eveniment este pe masura rezultatului sau invers si incerc sa scot cat mai bine din tot ce ma inconjoara. La nunta aceasta nu am reusit deloc sa fiu obiectiv, nu aveam cum, cunosteam mai mult de 80% din „populatia” ei. Si, cu toate astea, uitandu-ma la aceste imagini cu oameni minunati, sunt suprins cat de multe am reusit sa pastrez in amintire. M-au facut sa ma simt bine, m-au facut sa ma simt pe deplin parte din evenimentul lor asa cum au reusit sa faca toti invitatii sa se simta ca fiind acasa la ei, la o mare petrecere in familie.

Iar pentru ca ne-am simtit atat de bine impreuna, am continuat si putin mai tarziu, intr-o formatie mai restransa, insa la fel de bine, mai relaxati, cu imagini mai calde si cu emotii stapanite!

Din ziua cununiei civile si pana la finalul ttd-ului, Roxana si Andrei au ales sa se bucure de fiecare moment, sa il pastreze in amintire, sa fie fericiti si acolo, in acel moment. Va multumesc pentru ca ati decis ca eu pot fi una din amintirea voastra. A fost o onoare sa va cunosc, sa ma distrez alaturi de voi si sa muncesc cu atata placere!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp