fbpx

Roxana si Cata

  • Nunta
  • Targoviste
  • 08 Nov 2014

Roxana si Catalin, 8 noiembrie 2014, Targoviste

Cu toate ca majoritatea nuntilor la care participam sunt nunti specific romanesti, sa le spunem cu o oarecare traditie – tinuta de fiecare in modul sau -, cu toate ca programul unei nunti seamana cu al precedentei sau viitoarei, niciodata, dar niciodata nu am intalnit aceeasi mireasa sau mire! 🙂 Ciudat, nu?! :))

Ma refer aici la personalitatea fiecaruia, cum suntem noi atat de asemanatori structural si totusi atat de diferiti in interior este o magie, pe care numai Dumnezeu ne-o poate impartasi!

Ne plac oamenii, ne implinesc, ne dezvolta, ne fac mai constienti de noi insisi, ne trezesc intrebari, ne fac mai competitivi si ne ajuta sa daruim mai mult. Ne plac foarte mult oamenii care arata cat de speciali sunt, care nu se feresc sa fie neobisnuiti, oamenii care au atitudine, care zambesc mereu si natural. Oamenii care transforma fiecare moment al zilei in acea clipa cu care nu te mai intalnesti, care isi asuma responsabilitatea si riscurile de a trai cu adevarat acel moment. Asfel de oameni care nu isi pierd gandurile in multitudinea de informatii false si alambicate care ne otravesc viata si mintea.

Astfel de oameni care se trezesc dimineata multumind ca mai pot petrece o noua zi alaturi de cei dragi!

Iar din multimea de suflete colorate din lumea aceasta, Roxana si Catalin fac parte din „acei oameni” care reusesc sa transforme o zi obisnuita intr-o zi speciala! Nu ai cum sa nu ii indragesti – veti vedea ca pe Roxana toata suflarea doreste sa o pupe 😀 -, nu are cum sa nu iti reuseasca o fotografie cu atitudine si nu are cum sa ti se para ceva obisnuit alaturi de ei. I-am vazut si i-am admirat cat de intens traiesc momentul! Acum ii felicit pentru ca noua, editand fotografiile ne-au readus in suflet acea stare de bine pe care am simtit-o alaturi de ei. Felicitari pentru ca reusiti sa ramaneti frumosi in and out!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp