fbpx

Roxana si David

  • Nunta
  • Schlangerbad,Germania
  • 23 May 2015

Am ajuns inGermania, pentru a patra oara. Am plecat cu multe emotii sa fotografiem o nunta nemteasca, zicem cu emotii pentru ca nu stiam la ce sa ne asteptam insa foarte dornici de experienta si provocarea noua. Roxana, mireasa noastra romanca, stabilita de multi ani inGermaniaa fost o draguta, ne-a asigurat inca dinainte sa fotografiem ca totul va fi bine si ca sigur ii vor placea fotografiile! Ce sa zicem, a avut curaj :)!

Nu o cunosteam decat pe ea, am discutat putin pe telefon si pe mail. Iar cand am ajuns acolo deja eram prieteni cu toata lumea. Oameni faini si prietenosi. Inainte de nunta ne-am bucurat si relaxat de un peisaj ca din povestile fratilor Grimm. Ne-am plimbat prin localitatea unde ne-am cazat si eram in alta lume, acolo unde timpul are alta dimensiune, acolo unde oamenii respira aer curat si pentru ei plimbarea de seara nu reprezinta un cocktail la o terasa, ci bicicleta la spinare si traseu de cativa kilometrii. Am servit mancare specific nemteasca, o portie foooarte mare si ne-am odinhit cum nu am mai facut-o de multe vreme. Iar in ziua nuntii, nu ne-am trezit de la 6 dimineata sa plecam intr-un maraton, asa cum sunt nuntile traditionale romanesti, ci oamenii s-au comportat normal, ca intr-o zi speciala, insa totul a decurs normal si foarte relaxant. Invitatii au venit alaturi de ei sa se bucure, sa ciocneasca un pahar de sampanie- favorita lor-, sa danseze, sa cante, sa se simta bine fara sa fie constransi de nimic altceva, sa fie ei insisi la marea petrecere a Roxanei si a lui David. Iar despre David, un om hotarat, ferm si foarte atent cu cei din jur, un om pentru care Roxana a renuntat la Romania si si-a legat destinul de al lui, putem spune ca ne-a „suportat” cu rabdare indicatiile de fotograf, ca a fost docil si intelegator, totul pentru Roxi.

Ne-am emotionat profund in momentul in care Roxana si-a facut aparitia la capela, mai ales, in clipa in care ochii ei i-au intalnit pe ai lui David. A fost intocmai precum zicala aceea clasica: ” Viata bate filmul!” – precum o scena din film. Nu am inteles din ceremonie decat cele cateva cuvinte rostite din bilblie de o prietena romanca de-a Roxanei, insa, intreg limbajul corpului tuturor celor prezenti, ne-a spus mai multe decat cuvintele ar putea descrie.

Nu au avut nasi, doar fiecare s-a bucurat de domnisoara si cavalerul fiecaruia de onoare, care au organizat intreaga petrecere cu momente specific traditonale unei nunti nemtesti.

Iar noi am facut ce stim mai bine, am fotografiat! Si speram ca am atins asteptarile Roxanei si ale lui David!

Va multumim pentru participarea la evenimentul vostru, pentru atentia si pentru timpul acordat- desi a trebuit sa organizati atat de multe, va multumim pentru experienta traita si va dorim ca in viata sa fiti uniti si intotdeauna sa va sprijiniti la bine si la greu!

Cu drag, FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp