fbpx

Roxana si Ionut

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 07 Sep 2013

Roxana si Ionut, 7 septembrie 2013. Bucuresti

Intalnim saptamanal, prin natura meseriei noastre, oameni noi si fericiti, pe cale sa li se intample un lucru minunat, o nunta, un botez, o petrecere, o ceva :)! Fiecare ne spune cum a inceput totul si daca ar fi sa scriem o carte la fiecare sfarsit de an, am avea atatea de spus. Unele povesti de dragoste ne raman la suflet, nu pentru ca altele ar fi mai putin interesante, insa acestea rezoneaza cu noi, cu spiritul echipei FotoDumbrava. Nu as putea sa va spunem clar si raspicat de ce unele din cuplurile noastre ne raman prieteni pe viata (cel putin asa ii dorim), dar stim ca ne sunt dragi din prima clipa cand ii intalnim.

Roxana si Ionut fac parte din aceste cupluri dragute si simpatice, alaturi de care ai sta ore-ntregi la tacalale si nu te-ai plictisi. Nu ne spun tratate de filosofie (nu cred ca am intelege o iota :))), ne spun chestii normale, din viata lor de zi cu zi, intamplari ce fac placute fiecare momente din zi, decizii care le-au facut viata asa cum este, planuri de viitor care arata ca o casnicie se vrea a fi perfecta prin intelegere, dragoste, respect si muuulta implicare.

De-alungul anilor am participat la nunti mai mici si nunti mai mari, la nunti extravagante si la nunti traditionale, de-alungul anilor ne-am perfectionat tehnica, comunicarea si talentul, am descoperit de ce acei miri ne aleg pe noi si echipa noastra si de ce fac efortui materiale de a impartasi ziua cea mai importanta alaturi de noi. Ascultand insa povestea pregatirilor pentru nunta Roxanei si a lui Ionut, am realizat inca o data cat de onorati si mandrii trebuie sa fim pentru ca am fost acea echipa foto-video care a fost alaturi de ei. Nu le-a fost usor timp de un an de zile sa faca economii muuulte si sa se sustraga de la micile placeri pe care orice femeie sau barbat trebuie sa le aiba. Dar au facut totul din dragoste, unul pentru celalalt, pentru ca ziua lor de inceput de viata in doi sa fie perfecta! Intreg efortul si implicarea au avut-o si din partea noastra pentru ca alaturi de ei, de o familie fericita si dedicata, de oameni atat de placuti doar la simpla vorba buna ce ti-o adreseaza, nu poti sa ai decat o zi minunata! Si cand ti se mai ofera si sansa de a imortaliza aceste clipe frumoase, nu poti decat sa spui ca esti mandru ca oamenii te vor alaturi de ei si ca in mainile tale depinde daca pe semineul casei lor, la loc de cinste va sta albumul uneia dintre cele mai frumoase zile de cuplu din viata lor!

Aveam multe in minte sa povestesc despre aceasta nunta! Dar cred ca „less is more” si sper ca cei care ii cunosc pe Roxana si Ionut sa ma completeze, acolo unde poate eu nu am pus destul de mult accent :D.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp