fbpx

Ruxandra si Stefan

  • Nunta
  • Ramnicu Valcea
  • 23 Sep 2017

Cu toții suntem sortiți fericirii si ii putem surâde ori de câte ori simtim nevoia. Anevoiosul drum către ea depinde de puterea noastră, de curaj si de dorinta nestăvilită de a-i fi alături. Cere si si ti se va da! Nu cauta drumul usor către ea, nu există cai usoare in gasirea ei. Și mult mai mult, nu există modalitati usoare sa o păstrezi. Fericirea este o stare de moment, este o clipă ca o milisecunda, este ceva magnific si mult prea frumos încât sa reziste veșnic. Este o binecuvântare ce ne atinge pe rând, este o binecuvântare sa o simtim si sa prețuim momentul. 

Pentru unii fericirea se gaseste intr-o rază de soare ieșită dupa norii grei, pentru alții ea se simte in atingerea delicată a unei flori sau gustul inegalabil al unei felii de tort cu ciocolată….Pentru cei mai mulți fericirea este el sau ea, este clipa când mâinile lor se ating, când privirile se întâlnesc, când inima bate nebunește si suflul se coordonează inevitabil dupa cum simte celalalt. Este emoția vibrantă ce iti încremenește fiecare parte din corp pana in momentul in care buzele tale ating buzele lui, pana cand veti deveni doi si veti ramane asa pentru totdeauna. 

Fericirea de azi poarta numele de Ruxandra si Stefan si magnifica lor zi! Sunt atât de tineri si de frumoși și de norocoși ca s-au întâlnit si ca se iubesc încât nici ei nu cred ca realizeaza încă. Sunt foarte implicați si foarte atenți la detalii, asta o caracterizează perfect pe Ruxandra. Formează un cuplu reusit si au toată susținerea familiei. Sunt inocenți in privire și în suflet și mi-aș dori sa ramana asa multa vreme. Sa isi pastreze liniștea și bucuria de a fi alături unul de altul. Sa învețe treptat cum sa pastreze in diamante mici, in locuri sigure, clipe intense de fericire, cum sa le lustruiasca si sa le crească valoarea cu fiecare an ce trece peste el si le gaseste in perfecta stare.

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp