fbpx

Sabina si Laur

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 05 Jul 2014

Sabina si Laur, 5 iulie 2014, Bucuresti

Atunci cand ma asez la calculator- nu ca ma ridic de prea multe ori 🙂 – si ma apuc sa scriu o poveste a unei nunti la care am fost martora, nu imi fac nici o schita, nici un scenariu, nici macar trei notite pe care sa le extind. Scriu exact ce imi vine in minte, de cele mai multe ori pornind brusc de la o idee care nu are nici o legatura cu nunta, cu mirele sau mireasa, de la un citat, de la o intamplare prezenta. Insa cand mireasa mea imi da un mail, cat de scurt ar fi in care sa imi rezume cum s-au intalnit, mi se pare ca am material sa scriu o carte intreaga. 😀

Ce-i drept, in ultima vreme, cam asa… de cand am terminat liceul :)) nu am mai pus mana pe o carte de ortografie, dar cred ca cine ne citeste povestile urmate de un slide show cu cele mai faine fotografii de la eveniment, nu se gandeste daca am pus virgula corect sau punctul pe „i” asa cum este corect. Cine ne „citeste fotografiile” o face pentru magia povestii ce reinvie parca, inca, la fiecare clipa cand da click pe buton.

Asa simt si eu, de ficare data cand ii vad pe Sabina si Laur, ca butonul lor este tot timpul pe „on”, adica butonul lor de dragoste, de viata, de petrecere, de trait la maxim. In special butonul Sabinei, este rooosu ca focul.

Sunt tineri, sunt frumosi, sunt indragostiti si indragiti de toata lumea. Sunt facuti unul pentru celalalt, asa simt ei si asa simt si eu din cele trei zile diferite petrecute impreuna.

S-au cunoscut la locul comun de munca prin intermediul internetului, sa spunem asa, general. Si cum opusele se atrag, nu o spunem noi, ci stiinta, si ei s-au atras pana au ramas nedeslipiti. Ceea ce nu-i rau de loc! Sabina este efervescenta si plina de viata, Laur este calm si plin de idei. Impreuna formeaza familia Puff!!! Nu stiu exact de la ce vine asta, dar le sta bine la toti pufoshii :)!

Asa, ca vorbeam despre ziua nuntii lor, care a fost foarte faina. In primul rand pentru ei, care s-au distrat la maxim. Sabina si Laur sunt printre putinii-putinii miri pe care i-am fotografiat anul acesta care au dansat probabil 200% in noaptea nuntii. La un momentat, Sabina si-a pus frumos pantofii deoparte si a-nceput sa sara cat o mai tineau inca picioarele si rochia. Ce-i drept, pe muzica celor de la 2 Zce Band, nu cred ca a rezistat picioarele vreunui invitat fara sa ajunga cel putin o data pe ringul de dans.

Cand am ajuns la local, ne-am tot minunat de frumoasele si coloratele aranjamente din tot localul. Sabinei si lui Laur le place sa calatoreasca si intreaga sala de petrecere era plina cu diverse detalii ce ne aduceau aminte ca, de fapt, intreaga noastra viata este o calatorie al carui scop nu este destinatia in sine, ci drumul pe care il parcurgi.

Sabina si Laur, sunteti doi tineri neinfricati si plini de speranta, care pasiti pe drumul vietii cu o multitudine de asteptari de la viata, de la voi. Pasiti cu incredere, aveti tot dreptul si toata sustinerea din partea parintilor si a nasilor sa o faceti. Insa pasiti cu dragoste si intelegere, pasiti cu ideea ca nu toti sunt perfecti, pasiti cu toleranta catre cei mai putin toleranti, pasiti cu mandrie, dar nu orgoliosi, pasiti cu teama de Dumnezeu, ca in orice loc v-ati afla exista cineva, pe care nu-l vedeti, pe care nu-l simtiti, dar care este acolo fara nici un dubiu.

Ne-a facut o deosebita placere sa fim printre primii oameni pe care i-ati intalnit in drumul vietii in doi, sa fim aceia care v-au oferit amintirile dintre cele mai importante si la care veti reveni, hranindu-va si incercand sa stingeti orice conflict, doar privind albumul vostru de nunta!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp