fbpx

Sabina si Laurentiu

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 24 Sep 2017

Cea mai speciala zi din viața de cuplu trebuie sa fie cu totul si cu totul #glamorous pentru niste oameni ce radiează de fericire. Trebuie să fie atât de wooaw încât să nu mai încapă nici o urma de regrete ca nu au dat totul si ca nu au primit totul, exact asa cum merita o mireasa si un mire de poveste. 

Trebuie să se petreacă în locul unde frumusețea și eleganța le este pusă în cea mai bună lumina, acolo unde toti se simt bine si rezonează cu fiecare detaliu, acolo unde fotograful va scoate cele mai reușite cadre ce vor purta semnătura unei zile magnifice. 

Totul va trebui să fie imaculat, rafinat si cu încărcătură emoțională valoroasă. 

Binecuvântarea din partea divinitatii va trebui să se primească intr-un locas sfânt deosebit, în liniște și împăcare sufletească, în acord cu valorile creștine ale familiei.

Iar petrecerea alături de toți cei dragi va fi cea mai tare din toate timpurile!!! Locația opulenta, in limitele rafinamentului caracteristic, decorată si luminată cat sa puna in valoare tot ce este mai frumos, va fi cadrul perfect unde muzica, frumusețea mirilor si a invitaților alături de serviciile high class sa contribuie la reușită perfecta a zilei lor. 

Si pentru ca magia zilei sa se prelungească cat mai mult timp si amintirile sa fie cat mai îmbelșugate, o altă zi speciala in care mireasa si mirele sa isi puna in valoare sentimentele unul fata de celalalt, sa dea frâu liber frumuseții interioare si sa gaseasca un răgaz pentru a-si trage răsuflarea si a-si pune in ordine amalgamul de planuri ce ii asteapta de acum înainte.

Asa va fi, asa a fost si asa va ramane in amintire ziua Sabinei si a lui Laurențiu.

Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp