fbpx

Maternitate Loredana

  • Targoviste
  • 13 May 2015

Ami, suri, mami si papi!

E vreme in viata sa iubim, e vreme in viata sa zambim, e vreme in viata sa muncim, e vreme in viata sa pierdem si sa castigam. E vreme in viata pentru tot! Cel mai important este, insa, cum le accepti pe toate. Cat de frumos, senin si impacat reusesti sa te impaci cu toate acestea astfel incat, atunci cand trec, sa tragi aer in piept si sa iti spui „Multumesc, Doamne pentru ca m-ai facut un om mai puternic si mai intelept!”

Sunt oameni in viata pe care ii intalnim si cu care ramanem conectati toata viata. Sunt acele persoane pe care le sti acolo oricand, pentru care nu trebuie sa faci sacrificii enorme sa le fii aproape, doar sa sti cum sa le ramai prieteni, sa simti acest lucru. Si noi le multumim! Sunt convinsa ca cei care vor citi aceste randuri, vor sti ca ne gandim la ei ;)!

Acum va povestim putin si frumos, despre unii dintre acestia, Loredana, Florin, Alma si Margot! Era doar „suri” in burtica cand am facut aceste cadre, intre timp si-a revendicat un nume de floare deosebita. Si mai are cateva zile pana se va aseza confortabil in patutul pregatit pentru ea. Asa ca, printre picaturi, la rand cu evenimentele noastre frumoase, ne bucuram impreuna cu ei de cateva cadre, ne bucuram cu si de prietenii nostri. Ne minunam cum trece timpul si cum invatam atatea unii de la altii, cum ne transformam, cum ne maturizam, cum ne bucuram! O tinem minte peAlma, in fiecare luna din primul an mergeam la ea sa ii facem fotografii si apoi ea dormea, in scaunul de masa, cu noi, in sufragerie, vorbeam, radeam, povesteam. Ea dormea! Acum o vedem pe Alma la scoala, Doamne la scoala!!! Ce vremuri si ce timp frumos. Si ce minunat ca avem pastrate toate acestea in fotografii.

Acum in familia lor a mai inflorit o margareta! Si toate par a deja-vu.

E vreme sa avem ochi pentru a vedea toate minunatiile lumii, e vreme sa avem inima pentru a le iubi si e vreme sa avem putere pentru a le face, la randul lor, sa faca fericiti pe altii! Voi stiti despre ce minune vorbim, una mica, cu miros de bebelus!

Florin, esti un barbat norocos, un sot fericit si un tata implinit. Iar cand ti-o fi mai greu, asa sa-ti fie :)!

Nu va putem ura decat sa aveti intelepciunea sa pretuiti ceea ce este important! Pentru voi toti, prieteni!

Cu drag, Ana si Daniel!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp