fbpx

Silvia si Marius

  • Ultimele postari
  • Bucuresti
  • 22 Aug 2020

Prima nunta pe pandemie! O stare de „euforie” a pus stăpânire pe tot în jurul nostru! Suntem fotografi de eveniment și întreg stilul nostru de viata se reduce la asta: oameni și fotografie! Oameni și viață și momentele plăcute alături de ei, zile cu soare și idei trăsnite, imagini fabuloase cu ei în cele mai mici sau mari detalii.

Prima nuntă completă pe anul 2020, a fost ca cea mai faină gură de aer proaspăt pentru omul-fotograf din noi. Ne bucurăm nespus că
 Silvia și Marius au crezut în ei si in iubirea lor, au dorit sa continue și, cu toate riscurile si anxietățile, au reușit să se căsătorească în fața lui Dumnezeu! Numai El stie ce a fost în sufletele lor. Noi va putem povești în imagini cum s-au simțit și cum au petrecut în această zi.
Vremurile nesigure în care trăim ne oferă o stare constantă de epuizare psihică, ne privează de tot ce este necesar, elementar unui om – apropierea de semeni. Iar acest eveniment minunat a reprezentat pentru multi o oază de normalitate si de bucurie. Așa cum fiecare nouă căsătorie, relație, declarație de dragoste și devotament reprezintă o noua speranță că totul va fi bine!
Silvia, Marius și toți ai lor sunt bine, cel puțin după acest eveniment au fost !
Au avut norocul, după cum și l-au făcut, să aibă o nuntă așa cum au visat, cu oamenii dragi alături, cu alții în suflet și în gând și, cu cei mai importanți, în pântec!
Cu drag, echipa FotoDumbravă!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp