fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Simona si Matei

  • Bucuresti
  • 20 Oct 2018

Vreau sa imi dai un curcubeu pe care sa ma urc de fiecare data cand am chef! Sa respir în culori si sa ma ascund in razele soarelui de tot ce nu imi place! Si sa stau acolo deasupra tuturor, sa ma simt rege alaturi de regina mea si noi doi sa decidem destinele si sa dam ordine sa fie asa cum doar noi doi am vrea! Noaptea sa se prefaca in zi doar la un gand de-al meu si orice furtuna ar aparea, doar sa o ating si ea sa se transforme intr-o ploaie calda si linistita ce iti calmeaza inima! Sa am puterea sa pastrez o zi mai mult de 24 de ore, un moment mai mult decat as putea suporta in sufletul si mintea mea, o bucurie pentru totdeauna la aceeasi intensitate si orice gand rau sa il pot preface in cea mai aromata floare!
Dar eu stiu ca am toate acestea de la tine, in fiecare zi simt cum toata forta ta s-a risipit uniform in mine! Si doar cu tine pot merge pe drumul meu, alaturi de omul meu pe care Dumnezeu l-a faurit special pentru mine! Si atunci realizez ca al meu curcubeu este format nu numai din cele mai vibrante culori, ci si din cele mai pretioase experiente, momente, amintiri, trairi si oameni deosebiti care mi-au format destinul. Si mai stiu ca toata fiinta mea raspandeste recunostinta pentru aceste binecuvantari!
Ce imi mai ramane de facut este doar sa traiesc frumos asa cum m-ai invatat! Sa ma bucur de o secunda ca si cum ar fi o zi! Si sa nu uit ca raiul este in sufletul meu alaturi de cele mai speciale persoane!
Cu drag, pentru Simona si Matei, de la echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp