fbpx

Simona si Radu

  • Trash the dress
  • Italia - Roma - Amalfi
  • 18 Sep 2018

Doi indragostiti infrumuseteaza orice locsor de pe pamant! Iubirea lor emana atata frumusete si optimism incat si cea mai banala priveliste te poate lasa fara cuvinte!
O sedinta foto realizata la aproape un an dupa nunta a fost incununata nu numai de cei doi vesnic indragostiti, ci si de un colt minunat din superba Italie! Acolo unde timpul are, la fel ca si mancarea, alt gust, alta valenta si alt ritm! Acolo unde vizitatorii continuu se perinda aducand, pe langa bagajul istoric bogat, o nota proaspata de tara primitoare!
Pe coasta Italiei si-au dorit Simona si Radu sa opreasca timpul in loc, sa contopeasca muntii cu marea in tablouri pictate de fotograf, sa capteze pentru nu-se-stie cata eternitate, iubirea lor, daruirea unul altuia, angajamentul pe care l-au rostit in sufletele lor si in fata lui Dumnezeu!
Nu le-a fost limita decat albastrul infinit al cerului si adancul magic al marii linistite cu soapte line de clopotei!
Si au zambit si au povestit, si s-au plimbat si au trait intens, de parca totul s-ar fi terminat a doua zi iar ei mai aveau inca un infinit de povestit. Iar noi le-am fost alaturi, facand in continuare parte din povestea lor, daruindu-le ce puteam mai bine: o marturie vie a acelor zile de vis!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp