fbpx

Sorina si Cristian

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 19 Sep 2015

Sorina si Cristi, 19 septembrie 2015, Bucuresti

Oamenii mari se incapataneaza sa despice firul in patru, sa afle esenta tuturor lucrurilor, sa afle pana si din ce este facut sufletul. Oamenii mari au uitat sa priveasca curcubeul ingrijorati ca poate isi uda pantofii cu picaturile proaspete de apa ce tocmai au cazut. Oamenii mari uita ca au fost copii. Oamenii mari nu sunt distractivi deloc :(!

Dar asa sunt ei, oamenii mari. Ce bine ca nu suntem ca ei, ce usurare si ce mare bucurie! Noi privim culoarea, noi privim razele, noi privim sufletul si nu vrem sa il studiem, nu ne intereaseaza de unde vine si unde se duce pentru ca suntem foarte preocupati de el, cu el, alaturi de el. Noi suntem aici si acum, daca vom mai fi si mai tarziu, e bine, insa asta e o alta poveste.

Noi zambim, radem, vorbim, comunicam, facem si desfacem, cautam noi metode de a fi cat mai mult acum, pentru a profita de toate aceste momente. Noi avem lumea noastra care este fascinanta! O poveste asa cum dorim noi sa o vedem, prin ochi albastri sau caprui, ascultam muzica placuta venita din glasuri diferite si nu ii cautam notele perfecte pentru ca fiecare este pefect asa cum l-a lasat Dumnezeu. Da, fiecare intruchipeaza perfectiunea pentru cel alaturi de care sta. Admiram frumusetea, naturaletea, dragostea si daruirea, admiram lucrurile mici care dau semnficatii marete, apreciem gesturile banale pline de tandrete, admiram onestitatea, respectul si simplul „te iubesc” – rostit raspicat si tare!

IUBIM oamenii frumosi pentru ca ei fac parte – onorabil – din viata noastra!

Cautam sa pastram toate aceste momente, fara a le strica, insa, puritatea si perfectiunea.

„Maine este cel mai important moment din viata. Ajunge la noi in miez de noapte foarte curat. Este perfect la sosire si se lasa in mainile noastre. Spera ca am invata ceva de la ieri.” J. Wayne. Hmmm, ce lucru prostut a spus omul acesta. Dar el nu este decat un alt om mare. Si asa cum sunt toti oamenii mari, ei nu stiu cum se pot bucura de acum fara sa lase putin si pentru mai tarziu, pentru acel mare moment. EL exista in fiecare clipa!

Sorina si Cristi, cu dedicatie pentru povestea voastra din tara minunilor!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp